Pôjde do SNS? Marček by Dankovu ponuku zvážil: Nehovorím, že to spravím. Poradím sa s priateľmi

    0
    Peter Marček (Autor: TASR)

    “Nehovorím, že to spravím, a nehovorím, že som takú ponuku dostal. Ale ak by bola, a je dosť možné, že sa stretneme ešte dnes, tak určite budem nad tým uvažovať a poradím sa s priateľmi,” povedal Marček s tým, že hnutie by pokojne mohlo pokračovať do volieb aj bez neho.

    “Je dobré, aby bol niekto takého zmýšľania, ako máme my, aj v parlamente,” podotkol.

    Hlas ľudu by v takomto prípade podľa jeho slov mohol ísť do volieb samostatne. Marček nevylúčil, že by sa táto dohoda mohla týkať aj iných osobností hnutia, ak by mal predseda SNS Andrej Danko o ne záujem.

    Na otázku, či by jeho prípadný odchod z Hlasu ľudu nevyslal negatívny signál ich voličom, odpovedal, že je na nich, ako to vezmú. Zdôraznil však, že je potrebné, aby mali ich voliči nejaké zastúpenie v parlamente.

    Marček tiež v utorok predstavil viaceré osobnosti, ktoré budú za Hlas ľudu kandidovať do parlamentných volieb. Sú medzi nimi napríklad bloger venujúci sa politickým analýzam Martin Bago či bývalý profesionálny vojak Viliam Baňák a ďalší.

    Voľby do národnej rady budú 29. februára 2020. Kampaň sa už začala. Politické strany a hnutia musia podať kandidačnú listinu do 1. decembra 2019.

     

    - Reklama -