VIDEO To vyzeralo na bitku. Erikovi Tomášovi praskli nervy

    0
    Na snímke vľavo poslanec Alojz Baránik (SaS) a poslanec Erik Tomáš (SMER-SD) počas hádky v rámci 12. schôdze NR SR (Autor: TASR)

    V parlamente sa vo štvrtok rozprávalo o predložení mimoriadnej správy ombudsmanky Jany Dubovcovej pre zariadenie Čistý deň. Poslankyňa Natália Blahová zo SaS žiadala, aby minister práce Ján Richter odňal akreditáciu tomuto resocializačnému zariadeniu, inak bude žiadať jeho odvolanie z funkcie.

    Najskôr Erik Tomáš reagoval na poslankyňu Natáliu Blahovú zo SaS pre kauzu Čistý deň. „Vy ste už zabudli na poslanecký prieskum, kde ste boli? Môžem sa vás spýtať, prečo ste nikdy neprijali týchto ľudí, aby ste počuli ich názor? Budem prvý, ktorý bude rešpektovať názor orgánov činných v trestnom konaní. Slovami jedného klienta vám musím povedať, vy ste zlý človek, pani Blahová. Tu nešlo o ochranu detí, ale o cynické zneužite detí,“ povedal Tomáš Blahovej.

    Následne sa Tomáš pochytil s kolegom poslankyne Alojzom Baránikom. Na tohto poslanca dokonca Tomáš aj vyletel z parlamentnej lavice a chytil ho za plece. Do hádky sa zapojil neskôr aj Martin Poliačik zo SaS a Jozef Viskupič z hnutia Obyčajných ľudí. Mimoriadnu správu Dubovcovej označil Tomáš za komplot.

    Zdroj: Facebook

    - Reklama -