Pápež má radšej Marxa ako Krista a je hardcore ľavičiar. Drsný exmoslim prehovoril

    0
    Pápež František (Autor: SITA)

    Neomarxisti podporujú takzvané práva gayov, feministky podporujú takzvané práva žien, ale súčasne podporujú aj masovú imigráciu, takzvané práva moslimov a multikulturalizmus. Nie je v tom rozpor? Islam trestá homosexualitu smrťou a ženy sú podľa islamu podradné bytosti…

    Ideologicky islam a ľavica nemajú nič spoločné. Nemôžu si byť ideovo viac vzdialené. Avšak sú nerozoznateľné vo svojom praktickom postoji. Oboje, islam aj ľavica, sú netolerantné a fašistické. Oba smery veria v násilie ako prostriedok, ako donútiť ostatných, aby mali ich názory. Preto sú spojencami. Sú zjednotení v moduse operandi (v spôsobe práce), nie vo svojich ideológiách.

    Táto neprirodzená aliancia sa skončí, hneď ako sa chopia moci. Potom navzájom roztrhajú na kusy jeden druhého. To sa stalo v Iráne, kde všetky ľavicové skupiny podporili islamistov pri zvrhnutí šacha. Hneď ako sa Chomejní chopil moci, ľavičiari sa ho pokúsili vytlačiť a on ich zmasakroval po tisícoch.

    Ľavičiari a islamisti sú spojencami, pretože spoločne nenávidia slobodu a žido-kresťanskú civilizáciu, ktorá stojí na princípoch osobnej slobody. Inými slovami, nepriateľ môjho nepriateľa je mojím priateľom. Ako povedal jeden môj kamarát, sú zjednotení v nenávisti.

    Čo si myslíte o pápežovi Františkovi? Obhajuje islam ako náboženstvo mieru a bráni utečencov, ale kresťania sú zabíjaní v moslimských aj európskych krajinách a islamom sú kresťania považovaní za dhimmi (podradných obyvateľov), ktorí si svoj život musia vyplatiť odvádzaním vysokej dane, či za kufar – neveriacich. Niektorí kresťania považujú pápeža Františka za zradcu…

    Ako možno viete, prijal som Ježiša za svojho spasiteľa pred tromi rokmi. Milujem všetkých ľudí, obzvlášť kresťanov, ktorí zahŕňajú aj katolíkov. Mám veľkú úctu ku katolicizmu, hoci nesúhlasím so všetkými doktrínami. Avšak neverím, že katolícka cirkev reprezentuje Ježiša, resp. že ho niekedy reprezentovala. Existuje mnoho úprimne zbožných ľudí medzi veriacimi a mužmi a ženami slúžiacimi Bohu v kostoloch a cirkvi. Svätý František z Assisi je mojou inšpiráciou. Matka Tereza je mojou motiváciou. Ale tí na vrchole nie sú podľa môjho názoru zástupcami Petra.

    Všetci vieme o korupcii a pedofílii medzi kňazmi, ktorá je často zametaná pod koberec a uchovávaná v tajnosti, kým sa nedostane na verejnosť. Cirkev sa to snaží ututlať a zaujíma sa len o záchranu svojho imidžu, namiesto toho, aby sa zaujímala o ochranu obetí.

    Moc korumpuje a Vatikán je sídlo moci. Nemôžete vyliezť po rebríčku hierarchie, ak nie ste súčasťou štruktúry moci. Skorumpovaní pápeži ustanovujú skorumpovaných biskupov a skorumpovaní biskupi volia skorumpovaných pápežov.

    Tisíce kresťanov sú masakrované moslimami po celom moslimskom svete za svoju vieru. Miliónom kresťanov sú upierané základné ľudské práva vo všetkých moslimských krajinách. Tento pápež nehovorí otvorene v ich prospech. Ale WikiLeaks publikovali e-maily Johna Podestu a mnoho premýšľajúcich ľudí videlo, že mnoho z týchto e-mailov je o pedofílii a satanizme, a začali o tom hovoriť.

    Pápež František sa ale cítil byť dohnaný k tomu, aby hovoril na obranu pedofilov. A čo deti, ktoré títo satanisti znásilnili a obetovali? A čo, ak sa príbeh ukáže ako pravdivý? Prečo by sa pápež mal viac zaujímať o bandu bezbožných ľudí, dokonca aj v prípade, že nie sú satanisti a pedofili, než o životy detí? Nemal by azda urgovať viac vyšetrovaní či aspoň sklapnúť a nič nehovoriť? To si myslia, že sme takí hlúpi? Prečo medzi všetkými kauzami vyzdvihol práve túto?

    Niečo tam nevonia a ak to ignorujeme, bude to tvrdohlavo ignorantské. Satanisti žijú medzi nami. Okupujú najvyššie pozície moci na akomkoľvek predstaviteľnom mieste, kde je moc. Čím viac bádam, tým viac som presvedčený, že Vatikán nepracuje pre Krista. Ale potrebuje ten úskok, aby sa udržal pri moci.

    Pápež František je viac ovplyvnený Marxom ako Kristom. Je to hardcore ľavičiar a má zavádzajúce názory komunistov, socialistov a anarchistov, že riešenie problémov sveta je ekonomické. V jednej reči pripustil, že je tvor politický. My všetci sme tvory politické. Problémom je, že pápežove politiky nie sú v súlade s Božou politikou.

    Čo si myslíte o vojne v Sýrii? Kresťanskí biskupi hovoria, že Asad bráni kresťanov a náboženské minority proti islamistom zo skupín an-Nusra a Islamský štát… Čo si myslíte o Asadovi? A USA podporovali an-Nusra ako demokratickú opozíciu

    Asad je zlá osoba. Ale je v jeho záujme chrániť kresťanov. Čiže robí aj niečo správne. Americká kongresmanka Tulsi Gabbardová sa nedávno vrátila zo Sýrie. Stretla sa s množstvom ľudí, ktorí hovorili, že takzvaní rebeli, ktorých vyzbrojuje Amerika, ich zabíjajú a znásilňujú. Všetci sú al-Kájda, an-Nusra a ISIS. Tu je video.

    Vojna v Sýrii rovnako ako takzvaná Arabská jar sa začali Obamom a Hillary Clintonovou a boli financované globalistami ako Rothschild, Rockefeller a Soros. Cieľom je destabilizovať svet, urobiť život neznesiteľný pre každého, takže sa ľudia dobrovoľne vzdajú slobody výmenou za bezpečnosť. Celá táto utečenecká kríza je vytvorená na základe plánu. Existujú ľudia za scénou, ktorí všetko dirigujú. Oni sú status quo (tézy). Zavádzajú krízu (antitéza), takže môžu dôjsť k svojej vytúženej syntéze. Politici sú šachovými figúrkami v ich rukách. Každého z politikov vlastnia buď podplácaním, alebo vydieraním. Dôvodom, prečo sú tak veľmi proti Trumpovi, je, že Trump ich nepríjemne prekvapil. Trump nebol v politike; čiže sa neobťažovali s tým, aby na neho zbierali zničujúce dôkazy. Bez nich ho nemôžu vydierať. Je neriadenou strelou a oni sú vydesení. Ktokoľvek iný je pod ich kontrolou.

    Z iného súdka. Čítal som, že väčšinu protižidovských útokov páchajú moslimovia, nie neonacisti. Je to pravda?

    Antisemitizmus je nažive a darí sa mu dobre. Som na mailing liste niekoľkých z nich a som zdesený ich klamstvami a dezinformáciami proti židom. Ignorantskí ľudia spadnú do ich pasce väčšinou pre neznášanlivosť slova žid, ktoré odkazuje tak na rasu, ako i na náboženstvo. Existujú zlí ľudia, ktorí sú napríklad etnickí Židia, ale sú ateisti, či dokonca satanisti. Napríklad Rothschildovci, Soros a Kissinger. Títo ľudia sú tými, ktorí ovládajú na nitkách Obamu, Hillary, Sarkozyho a Merkelovú. Nemajú nič do činenia s judaizmom ako vyznaním. A pretože mnoho ľudí nepremýšľa kriticky, je jednoduché poukázať na zločiny týchto satanistických Židov, aby sa zapálila nenávisť voči všetkým Židom.

    Avšak hoci antisemitizmus je na vzostupe, tak pokiaľ viem, všetky súčasné teroristické útoky proti Židom sú spáchané moslimami. Ostatní nemoslimskou nenávisťou podnecujúci antisemitov majú zatiaľ obmedzené svoje aktivity na falošnú propagandu. Otravujú mysle ľudí a nechávajú špinavú prácu na moslimov.

    Robil som rozhovor s českým lekárom Pavlom Lebedom, ktorý hovorí, že v moslimskej populácii je veľký genetický problém, pretože Mohamed povolil inbreeding, sex a manželstvo medzi bratrancami a sesternicami, a blízkymi príbuznými. Tiež existujú štúdie Richarda Lynna a Tatu Vanhanena, v ktorých sa uvádza, že ľudia z arabských a moslimských krajín majú nižšie IQ ako ostatní… Môžete o tom niečo povedať?

    Je to pravda. Je vedecký fakt, že inbreeding spôsobuje veľa deformácií a rodia sa preň imbecili. Mohamed sa oženil so svojou sesternicou a to isté urobili aj jeho dcéry. On je príkladom, ktorý majú moslimovia nasledovať.

    Doktor Lebeda tiež hovorí, že je problém s migrantmi z týchto krajín pre zlé hygienické návyky a infekčné choroby… Viete o tom niečo?

    Moslimovia majú veľmi deformovanú predstavu o hygiene, ktorá nie je založená na vede, ale na Sunne (výroky a učenie ich proroka). Stačí povedať, že Mohamed predpísal piť moč ťavy ako liek. Moslimovia pijú ťaví moč, pretože Mohamed to povedal. Nezáleží na tom, že z moču zvieraťa môžete ochorieť a je to nehygienické. Ak to Mohamed povedal, musí to tak proste byť. Bodka.

    Ali Sina je pseudonym iránskeho exmoslima, ktorý teraz žije v Kanade. Narodil sa a vyrástol v Iráne, študoval v Taliansku a Pakistane. Aliho Sinu citoval v jednom zo svojich prejavov šéf holandských protiimigračných a euroskeptických slobodných Geert Wilders. Založil združenie Faith Freedom International, ktoré je základňou pre exmoslimov. V češtine mu vyšli knihy Ako porozumieť Mohamedovi a moslimom a Stručný životopis zakladateľa islamu.

    - Reklama -