Odstrihla už pravica Bugára definitívne? Na oslavách Nežnej revolúcie s ním už nerátajú. Spálil mosty, urobil morálny kotrmelec, zaznelo

    0
    Béla Bugár (Autor: SITA)

    „Most sa rozhodol, že bude páliť mosty. Béla Bugár sa totiž v tejto chvíli zrejme rozhodol sekundovať únosu štátu. A toto ľudia 17. novembra 1989 určite nechceli,“ cituje portál Aktuality.sk slová predsedu kresťanských demokratov.

    Líder OĽaNO Igor Matovič tvrdí, že na námestí si chcú aj tento rok pripomenúť sľuby, ktoré boli vyrieknuté v roku 1989 nielen na Námestí SNP, ale aj v iných slovenských mestách. „Béla Bugár urobil morálny kotrmelec. Ukázal, že je schopný kryť chrbát zlodejom v III. Ficovej vláde. Zradil tým odkaz novembra 89,“ uviedol Matovič pre spomenutý web.

    Opozícia prekročila vlastný tieň

    Alojz Hlina už skôr pre Parlamentné listy uviedol, že opozičné sily v spolupráci s nezaradenými poslancami parlamentu Miroslavom Beblavým a Zsoltom Simonom pripravujú na 17. november míting na Námestí SNP.

    „Som rád, že aj opozícia dokázala prekročiť v niečom svoj tieň. KDH, OĽaNO, SaS a páni Beblavý a Simon sa dohodli, že urobíme 17. novembra spoločnú akciu na Námestí SNP v Bratislave,“ uviedol Hlina a k podrobnostiam doplnil, „dohodli sme sa, že sme pripravení a spoločne niečo urobíme. Na tom sme sa dohodli v stredu. Na budúci pondelok (dnes, pozn. red.) bude stretnutie v rovnakej zostave znovu, kde sa presne dohodneme na obsahovej stránke. Bude to zaujímavé, vytvorí sa priestor, aby ľudia mohli prísť povedať, čo si myslia.“

    - Reklama -