Medzinárodná skupina SYNOT má aj pre budúci rok ambiciózny plán

0
Stretnutie medzinárodnej skupiny SYNOT (Autor: Archív: SYNOT)
„Medzinárodná skupina SYNOT má aj pre budúci rok pripravený veľmi ambiciózny plán. Skupina celosvetovo rastie ako v základných ekonomických ukazovateľoch, tak v expanziách na nové trhy. Veľkú pozornosť venujeme aj technologickému rozvoju, do ktorého plánujeme nasmerovať významné investície. SYNOT vždy patril medzi technologických leadrov vo všetkých oblastiach nášho podnikania a verím, že tomu tak bude aj v budúcnosti,“ povedal Ivo Valenta, chairman of the board materskej spoločnosti WCV World Capital Ventures Cyprus Limited. 
 
„Plánované ekonomické ukazovatele všetkých spoločností predikujú, že SYNOT za svoju dvadsaťpäťročnú históriu vyzrel v silnú medzinárodnú skupinu, ktorá vie úspešne pôsobiť v mnohých svetových destináciách. Ekonomika skupiny SYNOT stojí na pevných základoch, máme celosvetové skúsenosti a skúsených manažérov, ktorí majú ambíciu nebáť sa príležitostí a dosahovať úspechy. To je predpokladom k tomu, aby bol SYNOT ešte úspešnejším,“ uviedol Neofytos Neofytou, riaditeľ a člen predstavenstva materskej spoločnosti WCV World Capital Ventures Cyprus Limited.
 
Medzinárodná skupina SYNOT pôsobí vo viacerých priemyselných oblastiach. Dominantnými odvetviami sú lotérie a IT technológie. V posledných rokoch sa SYNOT zameriava aj na špecializované IT služby, vývoj software a aplikácií a čoraz častejšie sa angažuje aj v start-up projektoch. Okrem toho je SYNOT významným investorom v oblasti cestovného ruchu v niekoľkých európskych krajinách, predovšetkým ale v Českej republike a na Slovensku. Podniká aj v oblasti médií, moderných bezpečnostných služieb alebo predaja automobilov BMW.
- Reklama -