A znova sú tu dopravné obmedzenia. Naše predsedníctvo v Rade EÚ dá zabrať bratislavským vodičom. Pozrite si, čo vás aktuálne čaká

0
Logo slovenského predsedníctva v Rade EÚ (Autor: SITA)

K čiastočným obmedzeniami môže dôjsť pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika a hraničného priechodu Jarovce – Kittsse  k miestam ubytovania delegácií ako hotel River Park, Sheraton či Austria Trend, respektíve pri presune z centra mesta na letisko a hraničný priechod. “A v pondelok (11.7.), utorok (12.7.) a štvrtok (14.7.) aj v popoludňajších a večerných hodinách na Bratislavský hrad,” informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Dopravu budú usmerňovať dopravní policajti podľa situácie.

Od pondelka (11.7.) do piatka (15.7.) v čase od 6.00 h do 18.00 h bude zakázaný vjazd na Mostovú ulicu z Vajanského a Rázusovho nábrežia. Vjazd k hotelu Carlton bude pre hostí umožnený z Jesenského a Gorkého ulice, ktorý bude zároveň riadený a kontrolovaný policajtmi. Od 1.7. až do 15.10. je pre vodičov neprejazdná Medená ulica, vjazd áut je možný cez Kúpeľnú ulicu.

“Upozorňujeme vodičov na povinnosť dodržiavania pravidiel cestnej premávky, žiadame ich o ohľaduplné správanie a disciplinovanosť,” povedal Szeiff. Informácie o dopravných obmedzeniach sa budú priebežne aktualizovať na webovej stránke ministerstva vnútra.

- Reklama -