Cestovateľ k masakru v Anglicku: Je to vojna. Cudzí kmeň príde a začne zotročovať. Tam, kde ho vyženú, sú v bezpečí

0
Ladislav Větvička (Autor: Reprofoto/Facebook: LadislavVětvička)

Práve ste na Kaukaze. Pohybujete sa v oblastiach ako Irán, Azerbajdžan, Náhorný Karabach, Arménsko, Gruzínsko… Cítite sa bezpečne v súvislosti so situáciou v Británii? Dá sa vôbec porovnať bezpečnostná situácia v týchto dvoch odlišných regiónoch?

Pred časom som bol v Manchestri, takže porovnávať sa dá veľmi dobre. Zatiaľ čo v Iráne alebo Náhornom Karabachu sa človek cíti bezpečne, v Manchestri to bolo iné. A to nielen v súvislosti s najnovším a rozhodne nie posledným útokom v Európe.

Keď sa pozriete do histórie, vidíte, že nielen Británia, ale aj štáty Blízkeho východu a Strednej Ázie sú na tom úplne rovnako. Bol tam mier, pokým boli spoločnosti homogénne národnostne aj nábožensky; a je tam vojna, keď dôjde k útoku cudzieho národa či viery zvonku (ako vždy v histórii) alebo zvnútra (ako teraz ukazuje multikulturalizmus).

Vezmite si napríklad staré Arménske kráľovstvo, kultúru starú niekoľko tisíc rokov. Zatiaľ čo v strednej Európe po sebe idioti hádzali kamene, v Arménsku stavali chrámy ako nikde inde na svete a písala sa literatúra. Potom sa z toho dôvodu, že sa neubránili nájazdom silnejších susedov, Arméni museli zmieriť s tým, že ich ovládajú iní od Peržanov až po osmanských Turkov. No a ako to už na celom svete chodí, keď je dva a viac kmeňov na jednom území, je to len otázka času, než dôjde k bodu zvratu, keď životaschopnejší kmeň vyvraždí mužov a privlastní si ženy toho slabšieho. Tak to na svete vždy bolo a vždy bude, nech už si multikulturalisti o tej svojej ideológii miešania rás a národov myslia, čo chcú. To jednoducho nefunguje a len zločinec dopravuje na vlastné územie príslušníkov iného národa, rasy alebo viery.

Lenže v Británii predsa neprebieha vojna, navyše ojedinelé útoky nemá na svedomí niekto zvonku, ale naopak, rodení Briti, ako sa zdá z aktuálnych informácií.

Ale to je predsa o to horšie, nie? Mne je jedno, či nejaký Salman je Pakistanec alebo Afganec v prvej alebo piatej generácii. Potvrdzuje to len teóriu o tom, že tí ľudia tam nemôžu byť šťastní ani v tej či onej generácii. Čudujete sa im? Porovnajte nádherné pakistanské hory zaliate slnkom s nudnou a daždivou krajinou vo Walese… Teraz to trochu zveličujem. Ale mňa nezaujíma, či má ten človek britský pas. Mňa zaujíma, či je Walesan, Ind, Poliak alebo Litovčan. V Británii prebieha vojna, len to tak na prvý pohľad nevyzerá. Ten model je všade rovnaký: 1.) Mierový stav jedného národa a jednej viery. 2.) Okamih, keď dochádza k infiltrácii iného národa a inej viery. 3.) Prvé konflikty po tom, ako nový kmeň dosiahne istý stupeň infiltrácie. 4.) Bod zlomu a etnická či náboženská čistka. 5.) Návrat do bodu 1.

Taký Náhorný Karabach je teraz za bodom 4, keď na začiatku deväťdesiatych rokov došlo k vojne a etnickému aj náboženskému vyčisteniu regiónu. Dnes sa vnútri Karabachu aj na druhej strane vnútri Azerbajdžanu cítite úplne bezpečne. Osobne sú Turci z Azerbajdžanu aj Arméni z Karabachu skvelí ľudia. Turci si to, bohužiaľ, komplikujú svojou islamskou ideológiou, ale to je ich voľba. Ak túto ideológiu nechcú exportovať von, ja s ňou nemám vôbec žiadny problém. Dokonca zastávam názor, že islamská ideológia predstavuje pre niektoré regióny prínos.

Británia je o krôčik pozadu, je ešte len v bode 3. Dochádza k prvým konfliktom po tom, ako nové kmene dosiahli istý stupeň infiltrácie, a niektorí začínajú mať pocit, že to trvá veľmi dlho a treba to urýchliť. Bod zlomu a etnické čistky budú ďalším bodom; a ja nie som presvedčený o tom, že víťazom bude Angličan a Walesan. Ale tento stav môže trvať desiatky aj stovky rokov, než dôjde k bodu zlomu.

Pozrime sa sami na seba. Body 2 a 3, keď sa medzi nás Čechov infiltroval germánsky kmeň, trvali skoro 600 rokov. Vydržali sme to dlho. Bod zlomu a etnická čistka prišli náhle v rozmedzí rokov 1938 až 1945. Len vďaka priaznivej geopolitickej situácii sa nám to podarilo otočiť a etnicky bol odrazený dobyvateľ. Dnes sme v bode 1, keď na našom území mierovo funguje jeden národ. Bohužiaľ, kolotoč nezastavíte, zase tu sú užitoční idioti, tentoraz hlásajú multikulturalizmus, k infiltrácii nedochádza zvonku, zmenili taktiku a chcú nás infiltrovať zvnútra. A všetko sa bude opakovať…

- Reklama -