SaS: Ľudia sa hlásia denne, posilňujeme regióny

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

„SaS vníma kontinuálne narastajúci záujem o spoluprácu ako dobré vysvedčenie svojej doterajšej práce, keďže nerobíme cielený nábor nových členov a sympatizantov, ale členskú základňu kreujeme na základe prirodzeného záujmu občanov,“ uviedol predseda strany Richard Sulík.

Strana SaS má momentálne vyše 170 členov a takmer 6000 Priateľov slobody. „Členská základňa je náš najväčší kapitál, a preto každý žiadateľ o členstvo v strane musí prejsť presne stanoveným výberovým procesom. Najvhodnejším spôsobom, ako začať spoluprácu s SaS, je stať sa Priateľom slobody. Dá sa to spraviť jednoducho na webstránke SaS, kontaktovaním straníckej centrály alebo vypísaním registračného formuláru na akejkoľvek straníckej akcii,“ povedal podpredseda SaS Ľubomír Galko.

Najsilnejšia opozičná strana zintenzívňuje svoju činnosť v regiónoch a jej cieľom je osobne predostrieť občanom vo všetkých kútoch republiky svoju víziu lepšieho Slovenska. Pripravujú sa výjazdy poslancov parlamentu a diskusie s miestnymi predstaviteľmi strany a občanmi vo všetkých kútoch republiky.

„Osobne ma teší, že veľa mladých ľudí má záujem spolupracovať a priložiť ruku k dielu. Spomeniem, že nás kontaktoval ešte len 16-ročný mladík Peter z Košíc, ktorý chce zmenu na politickej scéne a oslovila ho naša strana, program a ciele. Podľa vlastných slov chce prispieť k pozitívnemu rozvoju a zmene Slovenska,“ dodal generálny manažér SaS Roman Foltin.

- Reklama -