Pribocký (SNS): Dokedy sa budeme klamať?

0
Jozef Pribocký (Autor: SNS)

Z uvedeného sa dá iným slovníkom povedať, že dnešní 40-tnici už s veľkou pravdepodobnosťou nedostanú zo systému sociálneho zabezpečenia to, čo do neho vložili. Nie je hanebné klamať, vravieť polopravdy a zatajovať ľudom fakty a nechať ich tak o pár rokov napospas osudu?

Patrí sa ovplyvňovať a optimalizovať štatistické údaje, či už v otázke zamestnanosti, ktorá sa nútenými krokmi ,,zhora“ potláča masovým vyraďovaním uchádzačov z databázy? Ako je to s podielom predaných potravín z domácej produkcie, kde sú údaje ministerstva úplne rozdielne, ako dáta obchodníkov a monitorovacích organizácii? Čo priemerná mzda a rôzne iné ekonomické ukazovatele a štatistiky?

Prečo sa ľuďom nedostane jednoduchej odpovede a úprimného pomenovania stavu? Sú zákulisné ťahy a lož stále len o udržaní sa pri moci a vládnutí?

Na zrušenie politického vákua, ktoré sa vytvorilo okolo jednotlivých osobností a záujmových skupín možno stačí prijať zákon, ktorý bude špičky výkonnej moci za nepravdivé informácie trestať. Alebo je načase prestať sa jednoducho klamať a v marcových voľbách dať možnosť tým, ktorí deklarujú zmenu úrovne komunikácie s verejnosťou ozajstnými činmi tak, ako to robia po obrodení predstavitelia Slovenskej národnej strany a to hrdo, odborne a slušne.

(Autor je člen Mládeže SNS.)

- Reklama -