piatok, 26 apríla, 2024
4.5 C
Bratislava
Úvod Politika Politici voličom Most-Híd: Štátny tajomník Peter Krajňák prijal pozvanie z Ministerstva vzdelávania v Izraeli

Most-Híd: Štátny tajomník Peter Krajňák prijal pozvanie z Ministerstva vzdelávania v Izraeli

0
Logo strany Most-Híd (Autor: Most-Híd)

Bola zameraná na prepájanie programov Teach For All a plánov systematických zmien ministerstiev školstva. Pozvaní boli riaditelia programov siete Teach For All a zástupcovia vedení ministerstiev. Cieľom konferencie bolo zdieľať medzi jednotlivými krajinami najlepšie praktiky a inovácie vo vzdelávaní, podpora kultúry spolupráce medzi verejne zainteresovanými stranami a prehĺbiť spoločné chápanie globálnej vízie,  vplyvu a potenciálu spolupráce pre programy siete Teach For All.

Na Slovensku v rámci tejto siete efektívne funguje program Teach for Slovakia, ktorý v rokoch 2015 a 2016 dostal finančnú podporu ministerstva školstva na jeho pôsobenie na Slovensku. V rámci nej vyškolili a poskytli odbornú podporu v aplikovaní vo svete preverenej metodiky Teach For All väčšiemu počtu učiteľov a zrealizovali viac aktivít podľa metodiky Teach For All pre deti zo sociálne znevýhodneného prostredia.

 

- Reklama -