Ministerstvo vnútra: Poplatky pri najpoužívanejších e-službách ministerstva vnútra už možno platiť kartou

0
Budova Ministerstva vnútra SR (Autor: muop.bratislava.sk)

Dosiaľ bolo možné poplatky za elektronické služby uhrádzať prevodom na účet alebo pomocou QR kódu. Pribudla platba kartou, ktorá sa overí v reálnom čase. Užívatelia teda už nebudú musieť čakať desiatky hodín na overenie platby, ale po úhrade dostanú do svojej elektronickej schránky potvrdenie o zaplatení poplatku.

Po vyplnení položiek formulára spoplatnenej služby a spracovaní podania vám do elektronickej schránky príde príkaz na úhradu s variabilným symbolom platby. Po otvorení správy kliknete na tlačidlo zaplatiť, čím budete presmerovaní do Virtuálneho kiosku (aplikácia Slovenskej pošty) a tu už postupujete ako pri klasickom nákupe cez internet – zadaním mena držiteľa karty, čísla karty. Na konci nezabudnite stlačiť tlačidlo, ktoré vás vráti do vašej elektronickej schránky, kam vám bude doručená Informácia o úhrade.

Ako postupovať pri platbe kartou?

Video Národnej agentúry pre sieťové a elektronické služby /NASES/

Viac TU

Online platby ponúkajú tieto elektronické služby:

Zoznam všetkých e-služieb poskytovaných ministerstvom vnútra nájdete na portáli Elektronické služby MV SR.

Odporúčame vám pozrieť si videonávody na http://www.slovensko.sk/ alebo sa v prípade potreby obrátiť na operátorov Ústredného kontaktného centra slovensko.sk na telefónnom čísle +421 2 35 803 083 počas pracovných dní od 8.00 do 18:00 a v stredy až do 21:00.

- Reklama -