Ministerstvo školstva: Projekty protidrogovej prevencie podporí rezort školstva sumou 32 000 eur

0
Peniaze, ilustračné foto (Autor: SITA/AP)

O finančný príspevok na rozvojové projekty sa môžu uchádzať centrá pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie, liečebno-výchovné sanatóriá, diagnostické centrá a reedukačné centrá, pričom žiadosti za nich predkladá okresný úrad v sídle kraja ako ich zriaďovateľ.

Vyplnenú žiadosť s charakteristikou projektu a s analýzou finančného zabezpečenia realizácie rozvojového projektu zašle centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie, resp. špeciálne výchovné zariadenie odboru školstva na okresnom úrade v sídle kraja  do 10. mája 2017. 

Maximálna výška finančného príspevku je určená na sumu 5 000 eur pre projekty s celoslovenskou pôsobnosťou a 3 000 eur v prípade projektov s miestnou či regionálnou pôsobnosťou. Spoluúčasť zriaďovateľa alebo iných osôb a organizácií na realizácii rozvojového projektu je najmenej 5 % z celkových nákladov na rozvojový projekt.

Podrobné informácie o výzve nájdete na stránke https://www.minedu.sk/vyzvy-na-podavanie-ziadosti-o-poskytnutie-financnych-prostriedkov-zverejnene-v-roku-2017/.

- Reklama -