Matovič (OĽaNO): KALI špeciál

0
Igor Matovič v Národnej rade Slovenskej republiky. (Autor: pk)

Spolu so saskou sme dali vytlačiť 2 milióny novín “KALI špeciál” – s cieľom, rozniesť ich aj do tej najmenšej dedinky, aby všetci v skratke vedeli, čo za mafiu nám dnes vládne.

Uzavreli sme riadnu zmluvu so Slovenskou poštou, zaregistrovali sme noviny na ministerstve kultúry a doviezli sme 3 kamióny na poštu, ktorú nám určili. To bolo v utorok ráno.

Podľa zmluvy mala pošta naše noviny rozniesť do schránok do troch dní od podaja, t.j. dodnes.

Realita? Ani len nezačali. Najprv povedali, že nesúhlasia s obasahom (pochopiteľné, veď sú to nominati Zlepenca). Tak sme im povedali, že cenzúru im zákon nedovoľuje a ani zmluva im to neumožňuje.

Tak si povedali, že chcú od nás potvrdenie z ministerstva kultúry o tom, že máme tlač zaregistrovanú. Lenže to sme im dali rovno pri podaji v utorok ráno a majú ho aj online k dispozícii v registri ministrestva.

Potom povedali, že sa radia s ministerstvom. Tak sme sa opýtali na ministerstve … a tam o ničom nevedeli, s nikým z pošty nerokovali a ani nikdy v minulosti pošta nič také s ministerstvom nekonzultovala.

Nuž, Zlepenec si povedal v duchu paškovho hesla “Vyhraj voľby a môžeš všetko!”, že nás vráti pred November 1989, zavedú cenzúru tlače a oni budú rozhodovať, čo sa písať a šíriť môže a čo nie.

Nuž, Danko nám ide zobrať slobodu slova v parlamente a nominanti Zlepenca na pošte slobodu tlače. Pomaly, ale isto nás varia ako žaby v hrnci … až sa nenazdáme a zbelejú nám oči z vyžrážaných bielkovín … a potom už bude neskoro kričať, nebudeme mať už dosť síl.

- Reklama -