MZV: Dodatočná výzva na predkladanie žiadostí o dotáciu na rok 2017 v oblasti medzinárodných vzťahov a zahraničnej politiky SR so zameraním na strategickú komunikáciu

0
Budova Ministerstva zahraničných vecí Slovenskej republiky (Autor: SITA)

Disponibilný objem zdrojov určených na dodatočnú výzvu v oblasti medzinárodných vzťahov a zahraničnej politiky SR so zameraním na strategickú komunikáciu je vo výške 28 000 Eur.  

Hlavným cieľom vyhlásenej dodatočnej výzvy je využitie kapacít a expertízy mimovládneho sektora a akademickej obce v rámci strategickej komunikácie o témach medzinárodných vzťahov a zahraničnej politiky SR, najmä v súvislosti s členstvom a pôsobením SR v EÚ a NATO, ako aj jej celkovým hodnotovým a civilizačným ukotvením. Základným kritériom na posúdenie žiadosti je vhodnosť, účelnosť a komplexnosť projektu. Pre naplnenie tohto kritéria sú zverejnené témy na spracovanie projektov. Predkladať možno iba žiadosti na projekty v rámci okruhu zverejnených tém. 

Dotácia sa poskytuje okruhu žiadateľov vymedzenom v § 3 zákona č. 545/2010 Z. z. o poskytovaní dotácií v pôsobnosti Ministerstva zahraničných vecí Slovenskej republiky a o zmene a doplnení zákona č. 617/2007 Z. z. o oficiálnej rozvojovej pomoci a o doplnení zákona č. 575/2001 Z. z. o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy v znení neskorších predpisov, v znení neskorších predpisov na základe písomnej žiadosti o poskytnutie dotácie.

Žiadosť predkladá žiadateľ len na predpísaných formulároch, ktoré mu vygeneruje elektronický dotačný systém po ukončení elektronickej registrácie (link: http://dotacie.mzv.sk/2017/; podprogram 2.2 – Dotácie v oblasti medzinárodných vzťahov a zahraničnej politiky SR – strategická komunikácia MVZP-STRATCOM/2017), a to v jednom originálnom vyhotovení spolu so všetkými povinnými prílohami najneskôr do 29.9.2017. 

Bližšie informácie k zverejnenej dodatočnej výzve nájdu žiadatelia na webovej stránke ministerstva v sekcii dotácie / dotácie zo štátneho rozpočtu / dotácie v oblasti medzinárodných vzťahov a zahraničnej politiky SR.

 

- Reklama -