Lipšic (NOVA): Protesty zaberajú

0
Daniel Lipšic (Autor: Facebook Daniela Lipšice)

Potom ako som zriadil vyšetrovací tím na vyšetrenie kauzy Gorilu, začali sa na mňa objavovať na internete rozne diskreditačné materiály. Od toho, že som bol agentom vojenského spravodajstva, cez rozne vymyslené “kauzy”, až po vyfabrikované informácie z mojho súkromného života. Vtedy som vždy vedel, že som niekomu mocnému šliapol na otlak.

Posledný hit je “moja” komunikácia na FB s Igorom Matovičom, ktorá má akože dehonestovať účastníkov súčasných protestov. S Igorom som naposledy komunikoval na FB pred voľbami v roku 2010, keď sme sa ešte nepoznali. Odvtedy komunikujeme výlučne osobne, mailom alebo telefonicky. “Komunikácia” z FB je úplny fake a dokonca pomerne amatérsky urobený. Pýtam sa tam napríklad, či protest v Banskej Bystrici bude “štýl ako v Trnave”. Bol som na mnohých protestoch po Slovensku, ale 8. augusta som v Trnave nebol. Ako zistíte aj na tejto stránke, mal som vtedy doležité pojednávanie s otcom zosnulého zdravotne postihnutého Dominika v Prešove. Ako hovorí klasik – “kdepak udělali soudruzi ze Smeru asi chybu?” :)

Nechám už bez komentára, že denník Pravda a jeden politológ, z toho urobia aj “vážnu” tému. Pokiaľ fungujete na telefonát od Kaliňáka, tak sa ani niet čo diviť.

Takýchto pokusov ešte bude veľa. Slovenské porekadlo, že “zdochýnajúci koň kope najviac” platí. Mám informáciu, že ďalší Bašternákov kamarát z mokrej štvrte, M. Kočner, bude v septembri spúšťať cez média proti mne ďalšiu kompromitačnú kampaň.

Ide im o veľa. Vedia, že ak tento boj prehrajú, tak už viac nebudú stáť nad zákonom. A napriek všetkému, čo dnes majú k dispozícii (políciu, prokuratúru, mnohé médiá), som presvedčený, že ak to my ostatní nevzdáme, tak prehrajú. A na konci dňa vyhrá Spravodlivosť a slušná budúcnosť pre naše deti. Nevzdajme to.

- Reklama -