ĽS Naše Slovensko: Odvolávanie ministra Kaliňáka. Vymeniť treba nielen jedného ministra, ale celú vládu!

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

Napríklad náš poslanec Milan Mazurek žiadal odvolanie ministra Kaliňáka aj kvôli jeho ľahostajnosti a nekompetentnosti pri riešení kriminality páchanej asociálmi nielen na východnom Slovensku. Policajný zbor, namiesto toho, aby bojoval proti čoraz agresívnejším asociálom, len buzeruje slušných ľudí často aj za drobné priestupky.

Predseda ĽS Naše Slovensko Marian Kotleba zase ministrovi Kaliňákovi vyčítal založenie jednotky politickej polície NAKA, ktorej úlohou je prenasledovať skutočnú politickú a názorovú opozíciu. Poukázal tiež na dvojaký meter a účelové trestné stíhania, ktoré používajú príslušníci tejto politickej polície na zastrašenie oponentov systému.

Treba podotknúť, že táto schôdza odkryla pravú tvár a charaktery tradičnej slovenskej politickej scény. Poslanci zo štandardnej opozície a z koalície sa k sebe správali skutočne ako v nejakej dedinskej krčme. Nadávali si, hádali sa a vyčítali si vzájomné kauzy a daňové podvody. Z takto primitívneho správania sa údajnej elity Slovenskej republiky muselo prísť všetkým slušným ľuďom smutno.

Na neakceptovateľnosť takéhoto vulgárneho správania v ústavodarnom zbore upozornil v rozprave aj podpredseda ĽS Naše Slovensko Milan Uhrík.Ministrovi Kaliňákovi tiež vyčítal zmanipulovaný nákup nových pištolí pre policajtov od Českej zbrojovky. Kvalitní slovenský výrobca pištolí boli z tejto veľkej objednávky vylúčený len kvôli tomu, že jeho model pištole bola o 2 mm dlhšia, ako stanovovali podmienky tendra.

Viac TU.

- Reklama -