Cigániková (SaS): Komu patrí táto krajina?

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

Je pondelok, ako každý týždeň, aj dnes Fico prespáva mimo svojho korupciu symbolizujúceho bytu. Aby sa mohol tváriť, že nás nevidí, že neexistujeme. Pretože on chce vidieť iba seba, svoje záujmy, „svojich ľudí“, tú svoju moc a túžbu diktovať Slovensku korupčné pravidlá, ktoré už dávno nie sú zlúčiteľné s modernou Európou 21. storočia. 

NEVIDÍ, NEPOČUJE

Bezhraničná ignorácia veľmi vážnych pochybení štátnych orgánov, ktoré Vám takmer denne predkladáme, impotencia polície, pokrivenosť justície, nezodpovednosť a pokrytectvo, hra na marketing namiesto zodpovedného riadenia chodu štátu, podpora korupcie krytím, nepreverením, nepotrestaním a nevyvodenou zodpovednosť voči všetkým zlodejom v riadiacich a kontrolných pozíciách… 

Toto pánov Fica a Kaliňáka nevyrušuje, zrejme ani ich koaličných partnerov to nevyrušuje. Ale nás to vyrušuje veľmi, pán premiér! Prekáža nám to až tak, že máte pod oknami najdlhšiu šnúru protestov v histórii Slovenska. My nepoľavíme!

Vyrušuje nás, ako klamete, že je všetko v poriadku. V akom poriadku? Vidíte, ako vyzerajú a fungujú nemocnice, ako sú spokojní zdravotníci so svojím ohodnotením? Vidíte, do akých škôl chodia deti, ako rapídne upadá naše školstvo? Vidíte aj chudobu v tomto štáte, alebo iba svojich bohatých kamarátov? Viete, koľko zostáva ľuďom na život z odvedenej práce pre dane, ktoré sa od nich vyberú a potom sa rozkrádajú a vládnymi rozhodnutiami rozhadzujú? 
 
Kde sa prepadávajú milióny z eurofondov, prečo nám Európska komisia pozastavuje ich platby? 

NEZAVADZAJTE, AK TO NEVIETE NAPRAVIŤ

Denne sa prizeráte na všadeprítomnú korupciu, na nesystémovosť riadenia, na zneužívanie moci a tvárite sa, že neexistuje. Každý pondelok nás tu vidíte a tvárite sa, že ani my neexistujeme. Ale my sme reálni a nezmizneme tak ako vaše kauzy, ani problémy s korupciou nezmiznú. Prestaňte sa prizerať a konajte konečne. Alebo aspoň nezavadzajte a odstúpte. 

Dá sa spoľahnúť na našu justíciu a zákony, v ktorých sa už nevyzná ani divá korupčná sviňa, nieto bežný občan? Nevyznajú sa v nich ani Vaši vlastní poslanci a nevedia, čo schvaľujú, vedia iba, že dostali pokyn. Ale geniálne sa v zákonoch vyznajú Vaši právnici, možno aj preto, že ich sami pripravovali ako pôdu pre najrýchlejšie rozvíjajúci sa korupčný štát v Európe pod Vašim vedením. 

Ak začnú operatívne konať orgány činné v trestnom konaní aj s výsledkami, ak korupčníci prestanú riadiť tento štát, ak sa zmení nefunkčnosť na funkčnosť systému, ak dosadení politickí a nekompetentní hráči z vašej šachovnice moci vypadnú, nebudú tu ani nespokojní ľudia …
Sme korupčný štát, a vďaka nečinnosti štátnych orgánov, nečinnosti premiéra, ministrov, vládnych poslancov.

OTVORTE OČI 

Tak pán premiér, vidíte teraz, keď sa na nás pozeráte, ako nám to prekáža? Tá Vaša arogancia, to, že pre Vás existujú len VAŠI ĽUDIA, pre ktorých neplatí zákon, že hrabú k sebe ako šialení a nestarajú sa, že im to nepatrí. Dajte konečne priestor práci, slušným ľuďom, modernému Slovensku a odíďte aj s korupčníkmi do zabudnutia.

Vyrušujú nás tí VAŠI, ktorí nikdy nebudú mať dosť. Už nevedia, čo od dobroty pre nakradnuté milióny „kešu“ a napriek tomu bez hanby parkujú na zákazoch a vybavujú si 150-eurové pokuty. Prekážajú mi arogantní zlodeji a nechcem takúto slepú spravodlivosť, nikto z nás to nechce! 

- Reklama -