Bratislava: Členovia Rady seniorov na grilovačke s primátorom Bratislavy

0
Primátor mesta Bratislava Ivo Nesrovnal (Autor: SITA)

Primátor s prítomnými seniormi diskutoval na rôzne témy ohľadne rozvoja mesta a a tiež zlepšovania kvality života starších spoluobčanov. „Po úspechu minuloročnej akcie so seniormi v prírode sme sa rozhodli opäť stretnúť a porozprávať o tom, čo v meste trápi seniorov a čo by sa v meste dalo robiť lepšie. Mesto sa rozvíja a patrí všetkým. Opravujeme cesty, revitalizujeme verejné priestory, púšťame sa do rekonštrukcie dlhodobo neriešených miest ako je Trnavské mýto či Námestie slobody, aby sa v ňom cítili dobre ľudia všetkých vekových kategórií,“ uviedol primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal. 

Svojou vzácnou návštevou poctila stretnutie Rady seniorov Bratislavy a na grilovaných klobáskach v prírode spolu s ostatnými pochutnala aj herečka  a speváčka Maja Velšicová, ktorá stále žije aktívnym životom a vystupuje v zábavných programoch, v televízii a vydáva svoje hudobné CD s pesničkami.

O kultúrny program sa seniorom počas grilovačky v bratislavskom lesoparku postarala hudobná skupina Melódia z Petržalky a novinkou tohtoročného programu boli aj spoločenské hry ako hádzanie lasom či podkovou, pri ktorých sa seniori zabavili.

- Reklama -