Bábel (SNS): Názory a hľadanie cesty

0
Slovenská národná strana (Autor: SNS)

V minulosti boli ľudia, ktorí robili zlo. Dnešní mladí v tom vidia dobro alebo nebodaj aj nejakú inšpiráciu, ktorou riešia svoje problémy. A to je veľmi zlé a nebezpečné pre nich samotných a celú spoločnosť. Aj dnes sú tí zlí ľudia medzi nami a je smutné, že sme dopustili, aby to došlo až do takého štádia, kedy mladí ľudia vidia v nich akýchsi spasiteľov alebo dokonca jedinú možnosť, či alternatívu pre súčasný systém, ktorý označujú ako zlý. Ich názory sú veľmi zlé a mladý človek v ilúzii nejakého pocitu, že bude lepší ako druhý, týmto ľuďom ľahko podľahne a nechá sa uniesť ich myšlienkami a správaním sa.

Na otázku, či mladí ľudia majú byť hrdí na to, že sú Slováci je pre nich ťažké odpovedať. Zlé vzory prekrúcajú mladých podľa toho, ako im to vyhovuje, či z diania minulosti alebo súčasnej budúcnosti, ktorá nebude dobrá, keď ľudia zabudnú na veci, ktoré sa stali nie tak dávno.

Slovo hrdosť je vzaté zo srdca každého z nás a záleží na tom, ako si ho vysvetlíme a či budeme hrdí na tých, ktorí bojovali za nás, aby sme žili v demokratickej spoločnosti. Alebo necháme našich mladých žiť v ilúzii, ktorá túto spoločnosť zničí a privedie k životu myšlienky, ktoré tu nemajú čo robiť?

Bohužiaľ ľudia s týmito radikálnymi názormi sú už medzi nami …..

- Reklama -