Organizoval protest proti „Gorilám“, chcela hodiť stoličku z balkóna NR SR, vyzýval ministra Počiatka na drogové testy. Títo ľudia si pred budúcoročnými voľbami zakladajú strany či politické hnutia

0
Peter Pčolinský, poslanec NR SR (Autor: SITA)

Podľa portálu HNonline.sk má zálusk na vrcholovú politiku aj občiansky aktivista Peter Pčolinský. Ten sa do pamäte Slovákov zapísal ako jeden z organizátorov protestov v prípade škandalóznej korupčnej kauzy Gorila. Pčolinský chce založiť Hnutie 300.

Tvrdil, že minister „fičí“ na kokaíne

Politické ambície prejavil aj aktivista Martin Daňo, ktorý v minulosti opätovne vyzýval ministra Počiatka na drogové testy. Daňo mal totiž podozrenie, že Počiatek berie kokaín. Teraz chce založiť stranu s názvom GINN priama demokracia.

Celý článok si môžete prečítať TU

Do poslancov chcela hodiť stoličku

O vstup do politiky chce zabojovať aj Stanislava Červeňová, ktorá sa svojho času v zápale zlosti pokúsila z balkóna rokovacej sály NR SR hodiť medzi poslancov stoličku. Jej strana by sa mala volať Zmena pre ľudí. Medzi oznámeniami na webe ministerstva vnútra sa objavil aj SEN Eduarda Chmelára. O vzniku tejto strany sme vás už nedávno informovali.

- Reklama -