Košický primátor Raši je na kritiku mimoriadne citlivý. Ľudí, ktorí mu na Facebooku nefandia, zmaže a zablokuje

0
Facebooková stránka Richarda Rašiho (Autor: ReproFoto: facebook)

Primátor Raši na svojej facebookovej stránke údajne cenzuruje kritické komentáre a ich autorov blokuje, aby ho už viac neotravovali. Z takýchto praktík ho obviňujú viacerí Košičania. Raši na svojej facebookovej stránke zverejňuje najmä „ľahké“ témy, ako napríklad pozvánky na kultúrne podujatia. „Väčšina komentárov je pochvalná, ľudia mu ďakujú, obdivujú ho, ženy sa z neho rozplývajú,“ píše Košický Korzár. Portál uvádza aj prípady Rašiho „obetí“. „Len som písal, ako mieni riešiť situáciu na Luníku IX, kde mi indiáni hodili kameň do auta a rozmlátili sklo. Zmazali to takmer hneď,“ opísal Tomi Christov. Vymazanie nepohodlných príspevkov a blokovanie ich autorov vraj existuje aj na „smeráckych“ stránkach. „Ich úlohou je vymývať mozgy,“ tvrdí Drahoš Grejtovský.

Aj poslanca nechal zmiznúť

Opozičný poslanec mesta Miroslav Špak (Sieť) napísal na Rašiho Facebook príspevok: „Nie je tých pozitívnych správ priveľa? Do volieb je ešte ďaleko.“ Tvrdí, že do troch minút bol zmazaný.

Celý článok si môžete prečítať TU

Aj ja chcem byť zablokovaný týmto smerácko-košickým koňomrdom“

A o čom najnovšie píše primátor na Facebooku? „Dnes sme opäť počas kontrolného dňa spolu so stavebným dozorom zisťovali postup prác na všetkých úsekoch stavby od stanice až po Hviezdoslavovu ulicu. Na Hviezdoslavovej je po uložení koľajníc ukladaná dlažba, no zároveň pracujú aj na kompletnej oprave cesty.“ A skutočne, všetky komentáre sú pozitívne. Teda, až na jeden. „Aj aj chcem byť zablokovaný týmto smerácko-košickým koňomrdom. Človek by povedal, že tam na východe majú recht na to, aby takéto svine ako Raši vešali, alebo aspoň vyhodili z okna, keď už v Blave nie,“ píše Marián Mojžiš. Uvidíme, dokedy tam tento nelichotivý komentár na adresu Rašiho ostane.

Facebookový profil primátora Košíc si môžete pozrieť TU

- Reklama -