Kollár pre PL: Máme dávať kradnúcim oligarchom a imigrantom? Naši ľudia skapíňajú! Podporujme ich sebazáchovu. Tu už je taká sprostá servilnosť, že keď vás budú polievať benzínom, podáte im zapaľovač

0
Boris Kollár (Autor: TASR)

Čo si myslíte o maďarskom premiérovi Viktorovi Orbánovi a politike, ktorú vedie?

Myslím si, že je to správna politika. Jediná správna politika zdravého rozumu celkovo pre Európu, ktorá by sa ňou mala inšpirovať. Budem rád, keď sa aspoň krajiny V4 zomknú a pôjdu touto cestou. To je jediné, čo nás môže zachrániť pred rozpadom našej histórie, kultúry, pred všetkým.

Zoberte si, ako tie zvery (utečenci vo Švédsku – pozn. red.) skáču v obchodnom dome po vianočnom stromčeku. Ako, prepáčte mi, ale ja nechcem, aby sme takto skončili. Viete si predstaviť, že by sme v arabskej zemi skákali po polmesiaci? Alebo, že by sme beduínovi pľuli na minaret? Okamžite by nás chytili a podrezali nám krk.

A my to tu prečo tolerujme? Lebo sme sprostí? Alebo sme tak prešľachtení? Sme už tak ďaleko, že všetko tolerujeme? Lenže potom nás to primitívne podreže, zničí a zožerie. My sme už tak prešľachtení a na takej vysokej úrovni, že si myslíme, že všetko treba tolerovať. To je už taká sprostá servilnosť, že keď vás budú polievať benzínom, tak im podáte zapaľovač. Orbán má zdravý rozum a nebojí sa konať.

Maďarský premiér v boji proti kvótam pre utečencov vyhlásil referendum, ktoré sa skončilo neúspešne. Myslíte si, že mu to mohlo ubrať na sile?

Nie, ono sa neskončilo neúspešne. Veď väčšina všetkých, ktorí prišli, na 99 percent povedala, že súhlasí s tým, čo Orbán robí.

Keď my tu akceptujeme, že 13 percent ľudí zvolí našich zástupcov v europarlamente, keď tu rešpektujeme županov, ktorí rozhodujú o miliardách so 17 – 20 percentami účasti, preboha živého, tak keď niekde príde 44 percent ľudí, tak sa nad tým pozastavujeme a považujeme to za neúspešné?

Aj keď to nie je práve aktuálna téma pre nás, bolo by takéto referendum riešeím aj pre Slovensko?

Nemyslím si, že treba referendum. My potrebujeme silného premiéra, ktorý bude chrániť štát, ktorý bude chrániť národ, históriu a národnosť. Takisto naše zvyky a vieru. Jednoducho, ktorý bude chrániť nás, nie ktorý bude servilný a bude počúvať hocakú blbosť, bársakého európskeho politika, ktorý je zdegenerovaný, zblbnutý slniečkarmi, zblbnutý tou bruselskou chorobou.

Tam príde normálny človek a o osem rokov je blbec rovnako ako všetci ostatní. Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť. Keď sa budete stretávať so samými slniečkarmi, tak tým nasiaknete. Brusel má jednoducho nejakú divnú chorobu, ktorá nasiakne do každého a po nejakom čase ju začnú preberať aj ľudia vcelku so zdravým rozumom.

Čiže máte pocit, že taký politik ako Viktor Orbán na Slovensku chýba?

Myslím si, že áno, že chýba taký politik. Náš premiér sa snaží, ale nedosahuje jeho tvrdosť.

Medzi kritikov migrantov ale u nás patríte aj vy, aj predseda SaS Richard Sulík. Viete si predstaviť, že by ste spolupracovali napríklad vytvorením nejakej spoločnej iniciatívy proti prijímaniu imigrantov?

Sulík má v sebe také slniečkarské krídlo, že si to neviem predstaviť. Zoberte si Nicholsonovú, Poliačika a tak ďalej.

A čo tak spojiť sily s premiérom Robertom Ficom? Tiež bojuje proti povinným kvótam Bruselu.

Tu musí zvíťaziť zdravý rozum a nič iné. Je jedno, či je niekto pravý, ľavý, alebo stredný. Zdravý rozum, naozaj nič iné. Treba sa chrániť.

My sme dnes už veľmi humánni, keď si ich sem už pustíme, nedokážeme to riešiť. Jediná šanca, ako to vieme vyriešiť, je tá, že ich sem nepustíme. Strieľať ich nemôžeme, rozumiete.

Čiže, keď sa ich chceme zbaviť, najlepšie je, že si ich sem vôbec nepustíme. A tým pádom sa ich nemusíme zbavovať nehumánnym spôsobom – nakladaním do vagónov alebo vysťahovaním. Je to nehumánne a to si v súčasnosti jednoducho neviem predstaviť. Čiže naozaj, jediná šanca, čo je, je ich sem nepustiť. A je mi úplne jedno, čo budú hovoriť slniečkari či NGO-čky.

Keď sa pozriem na stromček, ako sa tam hádžu a ako to tam všetko rozkopávajú, ako zakazujú zvony, lebo im prekáža, ako sa na kostoloch zvoní, a pomaly zakážu aj Ježiška, tak to hraničí s debilizmom.

Veď už vidíme v krajinách, kde sa premnožili, aké to má dôsledky. Nemusíme nič iné robiť, len sa poučiť z týchto krajín. Znásilnenia v Rakúsku? Moslim znásilní desaťročného chlapca v sprche, lebo má potrebu? Štyria znásilnia ženu vo Švédsku a nakoniec ich prepustia a vyplatia im reparácie za to, že ich zadržali? To čo sme? Kde sme to prišli s tým idiotizmom pravdoláskavským a s tým humanizmom…

Viete si predstaviť, že by som prišiel do Viedne a znásilnil tam na kúpalisku desaťročného chlapca? Veď sa nedostanem z basy. A moslimovi to prešlo. Povedzte mi, prečo?

Je tu teda nastavený dvojitý meter?

Áno, je tam ten dvojitý meter, ale ja sa pýtam, prečo? Pretože sem prišiel žrať naše sociálne dávky? Že ich musia naši ľudia vytvoriť? Preto?

Preto som išiel do politiky, ja to nikdy nedovolím. Potrebujeme takých politikov, ako je Orbán.

Chcete byť takým politikom?

Ja chcem byť politikom zdravého rozumu. Lebo veci sú buď dobré, alebo zlé. Sebazáchovu a podporovať vlastných ľudí, to potrebujeme. Nedovoliť rozkrádať štát a mne je úplne jedno, či to rozkradne oligarcha nejakej politickej strany, alebo to rozkradnú utečenci.

Vytvoriť tie hodnoty musia naši ľudia, ktorí skapíňajú! Robia od nevidím do nevidím za 400 – 500 eur. Týmto ľuďom to mám odtrhnúť od úst a dať to takýmto idiotom? Mám to dať oligarchom alebo imigrantom len preto, lebo im treba pomôcť? No, netreba im pomôcť. Treba pomôcť nám. Našim ľuďom, matkám s deťmi, dôchodcom.

Nezaujímajú ma žiadni imigranti. Mňa zaujímajú slovenské deti, dôchodcovia, rodiny. Nič iné ma nezaujíma a nech si na mňa každý ukazuje prstom, každého pošlem do prdele.

- Reklama -