Celý islam je perverzný, ich Mohamed bol pedofil. Sedem migrantov znásilňuje niekoľko hodín ženu, polícia má príkaz to tajiť. Prehovára Češka z Nemecka

0
Jana Yngland Hrušková, herečka, aktivistka (Autor: Archív J. Y. Hruškovej)

Po voľbách v Berlíne nemecká kancelárka Angela Merkelová vyhlásila, že by chcela vrátiť čas, že neurobili všetko správne. Ako vnímate jej slová?

Je to, bohužiaľ, len nič nehovoriaca fráza. Ona, aj keď priznáva, že urobila chybu, v nej stále pokračuje. Priznať chybu a nekonať, to predsa nemá žiadny význam. Je to psychopatické správanie. Na to však príde celá Európa.

Kancelárka Merkelová niekoľkokrát vyhlásila, že Nemecko to zvládne. Čo si myslíte vy?

Nemecko to nemá šancu zvládnuť. Nezvláda to Taliansko, Švédsko ani Francúzsko. Situácia je veľmi vyhrotená. Ľudia už vo voľbách v Nemecku dali najavo, že s politikou Angely Merkelovej nesúhlasia. Dúfam, že tento trend sa nezmení, Nemci vydržia a pomaly sa Angely zbavia.

V Nemecku organizujú kurzy pre migrantov. Budú podľa vás fungovať?

Jeden kurz má napríklad absolvovať 86 ľudí. Ale na konci tam už sedia len dvaja. Jazykové kurzy nie sú povinné. Takže tam nikto nechodí. Potom sú tam kurzy, ako sa zoznamovať so ženami, ktoré organizujú aj ženy. Tak tam asi občas niekto zájde, lebo byť v blízkosti žien, to je pre nich predsa len vzrušujúce. Ale učiť starého psa novým kúskom? Takéto kurzy sú naozaj zbytočné. Povedala by som smiešne. Potom kurzy plávania. No, tie možno zachránia niekoľko životov. Ale tie peniaze, ktoré to všetko stojí, by bolo treba investovať do dôležitejších vecí. Pre samotných Nemcov. Ich mzdy sú niekedy také mizerné ako naše. Integrovať neintegrovateľné je veľmi naivné. Druhé generácie utečencov sú ešte oveľa agresívnejšie. Hrejeme si hadov na prsiach.

Píšete na Facebooku, že niektorí azylanti v Nemecku odišli na dovolenku do Sýrie do oblasti Latakie na pobreží Stredozemného mora. To bolo za čie peniaze?

Túto dovolenku im platil pracovný úrad. Takže to boli peniaze určené pre nezamestnaných. Je to dosť zvrátené, keď má Nemecko 860 000 bezdomovcov a utečenci si chodia na dovolenku do krajín, z ktorých utekajú pre vojnou. Absurdnejšie to už ani nemôže byť!

Islam považujete za perverzný. Môžete, prosím, vysvetliť prečo?

Podľa islamských posvätných textov bol Mohamed pedofil. Oženil sa totiž so šesťročným dievčatkom a mal s ním pohlavný styk, keď malo deväť rokov. Tak nám to opisujú samotné hodnoverné moslimské pramene a posvätné texty. Dôkazy existujú napríklad TU a aj TU.

Keď nejaká kniha – teda Korán – súhlasí a propaguje pohlavný styk s malými deťmi, je to perverzné. My máme v Európe iné hodnoty. Keď niekto sexuálne zneužíva malé deti, je to perverzný pedofil. Islam pre mňa je a bude perverzný. Aj preto, že dovoľuje ženskú obriezku, kameňovanie žien, vraždenie nevercov, lži, keď sa im to hodí. Iné slovo, ktoré by lepšie vystihovalo islam, ako „perverzný“ naozaj nepoznám.

Napísali ste tiež, že kto súhlasí s islamizáciou Európy, je zvrhlý a perverzný a nechápe, čo sa stane, keď u nás moslimovia získajú prevahu. Čo sa podľa vás v takom prípade stane?

Za nejaký čas tu vzniknú ich getá a no-go zóny. Naša kultúra zanikne. V Nemecku aj v Nórsku dávajú v kostoloch a školách dole kríže. Vianočné trhy sa nesmú volať vianočné trhy. Vianoce pre moslimov predsa vôbec neexistujú. Moslimov všetko uráža. Moslimské deti šikanujú deti na školách. Sami sme to už zažili, keď sme bývali v Nórsku v rokoch 1990 – 1992. Syn mal s Pakistancami v škole veľké problémy, museli sme to riešiť. V týchto ľuďoch je oveľa viac agresivity ako v nás kresťanoch. Inak nás vychovávajú. Niekto povie, že všetci nie sú takí. Existujú výnimky, ale, bohužiaľ, to nestačí. V Molenbeeku v Bruseli sa schovávali teroristi z Paríža a nikto ich neprezradil. Umiernení moslimovia podporujú tých agresívnych. Takže neexistuje niečo ako „umiernený islam“. Len čo niekto zavelí, budú vraždiť. Je ich tu dosť na to, aby sa jedného dňa zdvihli. Začne sa občianska vojna. Malé bojové oddiely sú už tu. Ale prúd migrantov nikto nezastavuje – takže z malých konfliktov vzniknú veľké. Polícia to nebude zvládať. Na rad príde vojsko. Nastolí sa stanné právo. Vidím to čierno.

Uvádzate, že vo Švédsku sa dejú veci, ktoré si nedokážeme ani predstaviť. Môžem sa opýtať konkrétnejšie, čo sa vo Švédsku deje?

Mladé ženy tam znásilňujú bandy migrantov. Niekoľko hodín napríklad sedem migrantov znásilňuje jednu ženu. To, bohužiaľ, nie sú ojedinelé prípady. Je ich veľa. Vraždy. Ale polícia má príkaz mlčať. Kriminalita stúpla o 300 %. Byty pre samotných Švédov – nie sú. Dostávajú ich len migranti. A to už roky. To nie je nič nové. Rodení Švédi utekajú zo Švédska.

Zaznievajú názory, že súčasná migračná vlna je len predzvesť toho, že sa zdvihne aj Afrika. Máte podobné obavy?

Samozrejme, že mám obavy! A to veľké! Afrika už je na pochode. Tým, že Nemecko neurčilo žiadny limit na prijímanie migrantov, dávajú Afrike signál, že môže prísť každý a o každého bude postarané. Čo je to za logiku? Čo je to za politiku? To je predsa absolútne nereálne. My sme prijímali migrantov z Grécka v 50. rokoch. Z Ukrajiny, z bývalej Juhoslávie a mnohých ďalších krajín. Ale to sa absolútne nedá s touto migračnou vlnou porovnávať. Vtedy nikto neprotestoval. Mne by nikdy nenapadlo protestovať v roku 1993 proti migrantom, ktorí prichádzali z bývalej Juhoslávie do Berlína! To, čo sa deje teraz, nemá obdobu. To sa so žiadnou migráciou nedá porovnávať. A kto to robí, klame sám sebe aj nám.

Čo by teda Európa mala urobiť?

Európa by mala zatvoriť hranice. Taliansko musí zatvoriť hranice. Grécko musí zatvoriť hranice. Musí sa určiť strop na príjem migrantov. Inak vidia stále zelenú. Vydajte sa na cestu. Európania sú dosť hlúpi, aby sa o vás všetkých postarali. Česká republika mala už dávno budovať a obnovovať hranice. Kontrolovať priechody. A hlavne nesmieme nikoho prijímať. Tí moslimovia, ktorí tu sú, nám úplne stačia. Oni sa totiž budú radikalizovať a vyžadovať právo šaría.

Diktát z EÚ si nesmieme nechať vnucovať. Bude to stáť miliardy. Stále nám niekto hovorí, ako dobre sa máme. Ale to nie je pravda. Prečo sú u nás a po celej Európe státisíce bezdomovcov a hladujúcich detí? My máme v prvom rade povinnosť sa postarať o týchto ľudí. Až potom, keď bude naozaj všetko v našej krajine v poriadku, môžeme dotovať skutočné obete vojen. Ale určite nie mladých mužov, ktorí vo svojich krajinách zbabelo zanechali napospas osudu svoje sestry, manželky a matky a sami sa vydali za lepším životom.

- Reklama -