Roman Bednár: Paríž a jeho hviezdy – autentický príbeh na pokračovanie; 200. pokračovanie

0
Roman Bednár (Autor: Roman Bednár)

Ak sa však aj napriek jeho dokonalým schopnostiam bezpečne riadiť nesmierne komplikovanú rímsku dopravu nakrátko zastavili prúdy aut pred ním, z dôvodu, že sa niekde mimo jeho dosahu odohralo niečo, čo to spôsobilo, tak potom prenechal slobodu rozhodovania sa všetkým bicyklistom, motorkárom i menším autám, aby sa pokúšali prepchávať okolo neho na vlastnú päsť.

Mal vo svojom dirigentskom repertoári ešte mnoho iných možností ako prstmi a rukami riadiť dopravu a jeho pohyby boli také úžasne estetické a dynamické, že bolo pre Ginette a Denisa vysloveným pôžitkom ho dlhú dobu sledovať.

Krásavec v policajnej uniforme si po čase všimol, že ho Ginette uprene pozoruje. A keď videl, že z neho nespúšťa oči a sa pritom aj usmieva, tak si to samozrejme vysvetlil po svojom (veľa Talianov by reagovalo podobne, ale ak tak urobí policajt v službe, tak to môže byť len rímsky policajt).

A poďme – už aj opustil svoje stanovište a prišiel na chodník, kde stál jeho kolege v blízkosti Ginette. Niečo mu povedal a ten sa hneď vybral na jeho miesto a „baletný majster“ začal bližšie sondovať situáciu a vyzývavo sa pozeral na ňu. Vôbec mu nevadilo, že bola v doprovode iného muža. Pre neho bolo celkom jasné, že keď mu nejaká žena tak jednoznačne dávala najavo, že má o neho záujem a podľa neho aj provokujúco, ako to robila Ginette, tak má na mysli len jedno, a to je zoznámenie sa (Rimanky sú v tomto smere veľmi opatrné a nedávajú najavo rímskym mužom ničím, že majú nejaký záujem, lebo by sa nemohli zbaviť dotierania rímskych mužov, ktorí okamžite využijú každú príležitosť) .

A preto tohto pekného šviháckeho policajta nemohlo ani vo sne napadnúť, že Ginette sa o neho a o jeho neobyčajný prejav pri riadení dopravy zaujímala len ako zvedavá psychologička a že aj keď mala erotiku a sex takpovediac v každej bunke svojho tela, tak nemala najmenší záujem isť do postele s každým pekným mužom, ktorý ju niečím zaujal.

Pokračovanie nasleduje.

Roman Bednár
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na www.roman-bednar.com.

- Reklama -