Petícia: Stop úžerníctvu a korupcii!

0
Eurobankovky (Autor: SITA)

Áno, budeme zažívať veľké zmeny a možno to bude aj bolieť. Vrátiť sa naspäť z nemorálnosti do morálnosti, z priestoru bez hodnôt do priestoru s hodnotami, od neetiky k etike, bude náročné. Musí sa skončiť svet, kde slovo moralizovať je nadávka.

Občan sa stal voči veciam spoločenským pasívny a rezignovaný a súvisí to práve s absenciou nášho pozitívneho vzťahu k štátu. Mať rád totiž neznamená držať hubu a krok, ale znamená pýtať sa, kritizovať a byť aktívny.

Máme vyše päť miliónov obyvateľov a to je takmer 7-tisíc ton mozgu. Či bude Slovensko úspešné, nezáleží na jeho veľkosti, ale na tom, nakoľko percent dokážeme tento úžasný potenciál využiť. Je to práve o inovatívnosti, kreativite, nevšednosti a rýchlosti našej krajiny. Na Slovensku prebieha takmer 4 milióny Exekúcii a státisíce ľudí vypalujú inkasné spoločnosti, zastavme to!!

Vy ste tí čo mozete zmeniť nielen Slovensko, ale aj lepší život pre vás a vaše rodiny.

V parlamente je 150 poslancov a naša vláda pre občana nic poriadne neurobila a neurobí – zmeniť to môžeme len my, pridajte sa k zmene – ja verím, že to spoločné dokážeme.                              

Petíciu môžete podpísať tu.

- Reklama -