Zoznam hanby. Na svete je list, ktorý opisuje silvestrovské hrôzy viac ako tisícky obetí

    0
    Policajné jednotky hliadkujú pred stanicou v Kolíne (Autor: SITA)

    Sexuálne napadnutie a znásilnenie skupinou. Takýchto popisov hrozných činov z Kolína nad Rýnom je v zozname viac ako dosť. Dopĺňajú ich aj krádeže, ozbrojené lúpeže či sexuálne motivované urážky. O siahodlhom zozname zločinu informoval server Breitbart.

    Zadržaných je len 30 Afričanov

    Nemecký Bild tento zoznam nazval „zoznamom hanby“. Sexuálne trestné činy sú v ňom zaznamenané 359-krát a 659 žien je zaznamenaných ako obete. Zoznam obsahuje položky ako popis, dátum, čas a pohlavie. Zarážajúce je, že napríklad pri popise sexuálneho útoku a znásilnenia je okrem ženského pohlavia uvedené aj mužské. Celkovo však prevažuje hlavne ženské pohlavie.

    Aj napriek obrovskému počtu obetí minister vnútra Ralf Jäger vyhlásil, že zadržaných je len 30 podozrivých. Všetci z nich sú zo Severnej Afriky a z toho polovica sú žiadatelia o azyl. Za mrežami sú zatiaľ len dvaja podozriví Alžírčania. Títo muži ukradli svojim obetiam mobilné telefóny a obvinení sú zo sexuálnych trestných činov.

    Útoky sa prevalili až neskôr po novoročných oslavách. Najprv sa hovorilo o masovom napádaní mužmi v Kolíne nad Rýnom, no potom sa začali ozývať obete aj z iných nemeckých miest. Táto situácia tak zvýšila napätie, ktoré v súvislosti s utečencami, ktorí prúdia do Nemecka, pretrváva a stúpa.

    - Reklama -