Znásilňujú imigranti v Nemecku? Pozrel sa na to ústav veterána politiky USA. Výsledok ani nechcite vedieť

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Takéto zločiny sú však nemeckými médiami a úradmi bagatelizované v snahe zabrániť podnecovaniu protiimigračných nálad. Gatestone Institute spomína list zaslaný niekoľkými organizáciami zaoberajúcimi sa ochranou ženských práv adresovaný politickým stranám v hessenskom regionálnom parlamente, v ktorom popisujú otrasné prípady znásilňovania v utečeneckých táboroch. „V táboroch nie sú oddelené priestory pre mužov a ženy. V dôsledku toho sa obávajú ženy chodiť v noci na toalety, pretože tu často dochádza k znásilneniam a násiliu so sexuálnym podtextom.“ cituje americký think tank z listu zaslaného v polovici augusta.

    V utečeneckom tábore v Bayerkaserne, kde se predtým nachádzala vojenská základňa, je podľa ľudskoprávnych organizácií znásilňovanie na dennom poriadku. Približne 80 % v tábore tvoria muži a, ako uvádza jeden zo sociálnych pracovníkov, v prípade nevynúteného sexu platia ženám desať eur za jeden pohlavný styk. „Sme najväčší bordel v Mníchove,“ glosuje túto skutočnosť nemenovaný sociálny pracovník. Polícia a úrady však tvrdia, že nemajú žiadne dôkazy, ktoré by toto protiprávne konanie potvrdzovali. Napriek tomu sa čas od času podarí nejaký prípad objasniť a jeho páchateľov potrestať.

    Nárast prípadov sexuálneho násilia v Nemecku je podľa zistení Gatestone Institute spôsobený tým, že medzi utečencami prevládajú mladí muži. „V auguste prišlo do krajiny rekordných 104 460 utečencov, čím dosiahol súčet za prvých osem mesiacov roku 2015 čísla 413 535. Najmenej 80 % z nich sú moslimovia. Z celkového počtu potom tvoria muži 72 %, ženy 13 % a deti 15 %. Vo vekovej skupine 18 až 25 rokov tvoria muži dokonca 77,5 %,“ tvrdí americký think tank, ktorého predsedom je právnik a bývalý americký veľvyslanec Spojených štátov pri OSN, poradca pre zahraničnú politiku bývalého prezidentského kandidáta Mitta Romneyho a doyen americkej diplomacie John R. Bolton.

    Pôvodný materiál v angličtine nájdete TU

    - Reklama -