Znásilnenia v Nemecku neprestávajú. Dôchodkyňa, pubescent aj malé dievčatká

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Ako píše Soeren Kern, štatistiky Spolkového kriminálneho úradu (BKA) za obdobie uplynulých troch rokov sú alarmujúce. Zatiaľ čo v roku 2013 spáchali migranti 599 sexuálne motivovaných trestných činov, o rok neskôr ich už bolo 949. Predvlani BKA evidoval 1 683 znásilnení alebo pokusov o znásilnenie a vlani to už bolo 2 790 trestných činov. „Ešte pred tromi rokmi páchali migranti v priemere dva trestné činy denne, ale vlani to už vychádzalo takmer na desať za deň,“ píše Kern.

    „A pritom je počet týchto trestných činov v skutočnosti dvoj- či trojnásobný, ako nedávno povedal šéf Združenia kriminálnej polície André Schulz. Štatistiky BKA totiž evidujú len tie, ktoré boli vyriešené, a nezahŕňajú trestné činy so sexuálnym podtextom z najľudnatejšej spolkovej krajiny Severné Porýnie-Vestfálsko. Nemecká polícia navyše zámerne bagatelizuje skutočný rozsah zločinov migrantov, keď páchateľov opisuje ako ,južanské typy‘ či ,jedincov s tmavšou pleťou‘,“ uvádza Kern.

    V ďalšej časti textu Kern opisuje asi sto sexuálnych deliktov, ktorých sa dopustili migranti v Nemecku za prvý mesiac tohto roka. „Najpestrejší“ bol v tomto ohľade hneď prvý januárový deň, keď došlo po celom Nemecku najmenej k siedmim sexuálnym napadnutiam alebo znásilneniam. K dvom týmto trestným činom došlo v Ulme. Najprv tam napadol devätnásťročný občan Gambie o šesť rokov staršiu ženu. Na inom mieste potom migrant zo severnej Afriky zaútočil na 29-ročnú ženu.

    Kern píše, akým spôsobom politicky korektné médiá opisujú migrantov podozrivých zo sexuálnych deliktov. Slovná zásoba nemeckých novinárov je v tomto smere skutočne závideniahodná. „Muž s východným prízvukom, tmavý muž, muž s hnedou pokožkou, južan, južanský typ, juhoeurópsky vyzerajúci muž, ázijsky pôsobiaci muž, čierni Afričania,“ poznamenáva Kern s tým, že nikdy nezaznie slovo migrant alebo utečenec.

    Zo zoznamu sexuálnych deliktov za uplynulý mesiac je zrejmé, že v bezpečí pred migrantmi sa nemôže cítiť žena v žiadnom veku a často to platí aj o mužoch alebo chlapcoch. V Rottenburgu boli 2. januára obťažované dve dievčatká vo veku 10 a 13 rokov. V ten istý deň sa potom stal terčom sexuálnych predátorov z Blízkeho východu aj štrnásťročný chlapec v meste Seckach. Sexuálnemu útoku neušla 27. januára vo Wangene ani 77-ročná dôchodkyňa.

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -