Zala vo svojej knihe naložil smeráckej elite. A šéfa KDH to nesmierne teší

    0
    Europoslanec za Smer-SD Boris Zala. (Autor: pk)

    Kniha Slovo ľavičiarom súcim na slovo je čerstvým prírastkom v slovenských kníhkupectvách a autorom nie je nikto iný ako ľavičiar srdcom aj dušou a v súčasnosti aj kritik Smeru Boris Zala. Kniha sa dostala do rúk čerstvému predsedovi KDH Alojzovi Hlinovi, ktorý neskrýva, že sa počas jej čítania dobre bavil. „Zala sa číta ťažko, ale z tých pár strán, čo som prečítal, je jasné, že Boris Zala napísal Rekviem za Smerom,“ píše Hlina v úvode svojho blogu na stránkach Denníka N.

    „Smeje sa z nadšenia Mareka Maďariča, ktorý z pápeža Františka urobil sociálneho demokrata. Od Zalu získava typicky ľavicové označenie: konzervatívny progresivista,“ parafrázuje Zalu a nazýva ho guruom slovenskej ľavice. „Robert Fico dostáva v knihe nakladačku niekoľkokrát. A poriadnu,“ komentuje.

    Hlina sa teší, že v knihe dostal miesto aj smerák Ľuboš Blaha, ktorý si rád do svojich parlamentných kolegov rypne na svojom facebookovom profile. „Facebookovské príspevky druha v marxistickej viere Ľ. Blahu dokonca B. Zala sleduje s hrôzou. A prirovnáva ho k revolucionárovi z Doktora Živaga, ktorý terorizuje svoje okolie podľa idey, ktorou je práve posadnutý,“ upozorňuje predseda neparlamentného KDH.

    „Neviem, či budem mať čas prečítať knihu B. Zalu celú, ale už teraz viem, že tejto knihe treba pomôcť s propagáciou. Niečo s tým skúsim vymyslieť,“ dodáva Hlina na záver a Zalovo dielo nazýva jeho Rekviem za Smerom.

    - Reklama -