Zákulisie okolo únosu prezidentovho syna sa stále odkrýva. Exprokurátor prezradil, ako to bolo s jeho opitím

    0
    Michal Kováč ml.v náručí so svojou dcérou (Autor: TASR)

    Moderátor Televízie Markíza Michal Kovačič odvysielal ďalšie pokračovanie relácie s názvom Fair Play, na ktorej spolupracuje s webom Aktuality.sk. Tentokrát bol jeho hosťom bývalý prokurátor Lexových káuz Michal Serbin, ktorý podľa Kovačičových slov mal svojho času chodiť po Slovensku so šiestimi ochrankármi a samopalmi.

    Moderátor sa hosťa pýtal na ďalšie detaily zavlečenia prezidentovho syna Michala Kováča mladšieho do zahraničia, lebo cez týždeň poslanci schválili novelu ústavy, vďaka ktorej by sa mohlo podariť zrušiť amnestie bývalého predsedu vlády Vladimíra Mečiara. Podľa Serbinových slov si opitie prezidentovho syna jeho únoscovia najskôr nacvičili.

    „Samozrejme, pretože oni nevedeli, ako bude reagovať človek, keď ho napojíte alkoholom v kombinácii s nejakým uspávacím prostriedkom. Aký je problém? Nájdem si nejakého človeka a nalejem to do neho a hotovo,“ vyjadril sa bývalý prokurátor. Ako dodal, v alkohole, ktorý začali Kováčovi mladšiemu podávať pár minút potom, ako ho vtiahli do auta, bolo primiešané aj uspávadlo. „Povozili ho po Bratislave. Odovzdali ho partii, ktorá ho vyviezla do Rakúska,“ vysvetlil exprokurátor.

    - Reklama -