Zákerné ovplyvňovanie verejnej mienky. Objavujú sa hlasy volajúce po neutralite Slovenska. Prídeme o bezpečnostné garancie, varuje Fedor

    0
    Martin Fedor, poslanec NR SR (Autor: SITA)

    Poslanec Mosta-Híd Martin Fedor ocenil prístup prezidenta Andreja Kisku a predsedu vlády Petra Pellegriniho za ich realistický pohľad na postavenie Slovenska a jeho budúcnosti, ktorý obaja odprezentovali na bezpečnostnom fóre Globsec minulý týždeň. „Jasne si uvedomujú potenciál podvratných hrozieb spájaných s modernými technológiami na magorenie verejnej mienky a zasievanie rozporov a protieurópskych postojov do spoločnosti,“ napísal na sociálnej sieti Facebook Fedor.

    „Som rád, že dvaja najvyšší ústavní činitelia si uvedomujú, že ak chceme pre Slovensko prosperujúcu a bezpečnú budúcnosť, je v našom životnom záujme držať sa tých najlepších v EÚ a spojencov v NATO. Uvítal by som, keby sa celá politická scéna dokázala zhodnúť na tom, čo je pre Slovensko dobré,“ dodal.

    Fedor zároveň kritizuje hlasy, ktoré volajú po neutralite. „Plody tohto zákerného ovplyvňovania verejnej mienky vidno už aj v slovenskej politike, kde sa znovu objavujú hlasy volajúce po neutralite. Aliancia poskytuje ochranu, poskytuje aj znásobenie našich vlastných síl a tí, ktorí volajú po neutralite, chcú Slovensko nechať bez akýchkoľvek bezpečnostných garancií a teda nechať ho na ´holičkách´, ako nahého v tŕni. Ale možno práve o to niektorým ide a hlasy, ako zazneli od prezidenta a predsedu vlády, by mali zaznievať čoraz viac,“ uzavrel poslanec.

    - Reklama -