Záhada rozlúsknutá. Most povedal s kým pôjde do župných volieb

    0
    Béla Bugár (Autor: SITA)

    Rozhodli o tom dnes delegáti republikovej rady. O výsledkoch rokovania informoval predseda strany Béla Bugár. “Máme záujem vytvárať koalície v regiónoch s našimi koaličnými partnermi. Na južnom Slovensku bude rokovanie s SMK. V niektorých regiónoch budeme napomáhať vzniku širokých koalícií, aby sa nerozšíril extrémizmus,” uviedol Bugár.

    Tohtoročné jesenné voľby do VÚC budú podľa strany o kvalite života v jednotlivých regiónoch a predstavách do budúcnosti pre daný kraj. Most-Híd volá po rozvoji regiónov, a na to podľa strany treba aj funkčnú samosprávu. Rovnako je tu otázka nárastu extrémizmu, ktorému treba podľa Mosta-Híd zabrániť.

    Pre budúcnosť krajiny sú tieto aspekty podľa Mosta-Híd dôležité. “V záujme dosiahnutia týchto cieľov je pre stranu dôležité postaviť silných kandidátov na poslancov krajských zastupiteľstiev a v prípade získania širšej podpory aj silných kandidátov na predsedov VÚC,” píše sa v odporúčaní Mosta-Híd krajským štruktúram strany. O menách Bugár hovoriť dopredu nechce. Rovnako nepovedal, koho by podporil Most-Híd v Banskobystrickom kraji v boji proti Mariánovi Kotlebovi. 

    - Reklama -