Wilders opäť zavelil do útoku. Je to vraj celé šialenstvo!

    0
    Geert Wilders (Autor: TASR)

    „Ak nedôjde k radikálnej premene prisťahovaleckej politiky po celej Európe, budú židovsko-kresťanské západné civilizácie vážne ohrozené. Ako uvádza Pew Research Center, pri súčasnej migrácii budú napríklad vo švédskej populácii tvoriť moslimovia 30 % obyvateľstva. Nemenej alarmujúci bude stav aj vo väčšine západoeurópskych krajín. V Nemecku sa zvýši podiel moslimov v populácii na 20 %, vo Francúzsku na 18 % a vo Veľkej Británii na 17 %,“ píše Wilders.

    Pred pár dňami vodca holandskej Strany za slobodu zverejnil na svojom Twitteri obrázok tejto prognózy s komentárom: „Čelíme existenčnému problému: naša populácia je nahradzovaná a všetko bude ešte horšie. Je najvyšší čas začať s deislamizáciou.“ O niekoľko hodín neskôr bol jeho tweet vo Francúzsku zablokovaný. „V krajine, kde vládne prezident Emmanuel Macron, je ľuďom zakázané dopátrať sa pravdy,“ uvádza Wilders s tým, že šírenie islamu je pre Európu alarmujúcou správou.

     

     

    Zdroj: Twitter/Geert Wilders

    „Už teraz islam v Európe desí mrzačením ženských pohlavných orgánov, vraždami zo cti, polygamiou a narastajúcim antisemitizmom. Podľa nedávnej štúdie navyše nemalá časť moslimov nadraďuje islam nad zákony jednotlivých európskych krajín. A čo je horšie, mnohí z nich otvorene priznávajú, že sú v mene islamu ochotní siahnuť aj po násilí. U nás v Holandsku je to 11 %,“ konštatuje Wilders a pridáva ďalšie neradostné štatistiky z Holandska.

    Tamojší prestížny Elsevier Magazine vyzval expertov, aby spočítali, ako bude rásť počet moslimov v krajine. „V roku 2060 by tak v našej krajine malo žiť pri pokračovaní súčasnej štedrej prisťahovaleckej politiky v rámci populácie až 19 % moslimov,“ píše Wilders a vracia sa k spomínanej prognóze Pew Research Center. „V rokoch 2015 až 2016 prišli do Európy až 2 milióny migrantov, z nich tvorili 78 % moslimovia a ešte väčší podiel muži.“

    V závere svojho textu Wilders vyzýva na „zastavenie samovražedného šialenstva európskych elít“. „Musíme zabrániť miliónom migrantov, aby vstúpili do Európy. Keď necháme aj naďalej dvere otvorené dokorán, prídeme o našu identitu aj slobodu. Naša budúca existencia je vážne ohrozená. Je najvyšší čas začať chrániť naše hranice po vzore Donalda Trumpa a vracať lode späť, ako to robí Austrália. Európa musí byť konečne tvrdá a rozhodná,“ nabáda Wilders.

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -