Vyzerajú ako pubertiačky bez sebavedomia, zaútočil Trump na podporovateľky Clintonovej

    0
    Donald Trump a Hillary Clintonová. (Autor: TASR)
    Svetlo sveta uzreli nové predvolebné reklamné spoty na podporu demokratky Hillary Clintonovej. Republikánsky kandidát Donald Trump okamžite využil príležitosť a predvolebné klipy skritizoval. Podľa jeho vlastných slov v nich vystupujú ženy, “ktoré pripomínajú dievčatá vo veku okolo puberty, ktoré hľadajú sebavedomie pri pohľade do zrkadla”.
     
    Kampaň cieli na voličov, ktorí majú pocit, že Trump uráža ženy, ale nielen ich. Dámy v predvolebných klipoch citujú slová, ktoré tu či tam utrúsil Donald Trump na adresu žien či príslušníkov menšín.
     
    Celý text v angličtine nájdete TU.
     
    Trump na adresu rôznych žien v minulosti poznamenal, že sú to “flákačky, ktoré vyzerajú ako ošípané”. “Majú plochý hrudník, takže by si v hodnotení krásy nezaslúžili desiatku.” Iné ženy sa od republikánskeho kandidáta dozvedeli, že “majú hrubé a škaredé tváre”, a tak podobne.
     
    Patrí sa však tiež dodať, že Hillary Clintonová sľubovala, že povedie vecnú kampaň a bude vyzdvihovať pozitívne body svojho programu, aby ukázala, ako zlepší situáciu Američanov. Existujúci klip zverejnený v septembri však skôr naznačuje, že kampaň sa aj naďalej ponesie v útočnom duchu a vzájomnej dehonestácii kandidátov.
     
    - Reklama -