Vyšetrujú mňa kvôli ohováraniu Pána Boha Roberta Fica, hovorí Matovič. Prezradil detaily o účte na Belize

    0
    Veronika Remišová a Igor Matovič (Autor: Reprofoto/Facebook: Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti)

    „Neurobila s nimi nič,“ uviedol Matovič na margo toho, čo spravila polícia s „dôkazmi alebo indíciami“, ktoré jej odovzdal. Informujú aktuality.sk. „Vypýtali si papier z Belize od finančnej spravodajskej jednotky štátu Belize, o ktorom priamo Ministerstvo zahraničných vecí USA hovorí, že je veľmi nedôveryhodné a nie je schopné bojovať proti praniu špinavých peňazí,“ rozviedol ďalej.

    Vagovič namietal, že išlo o anonymné podanie a jemu samému chodí množstvo takých podaní, ktoré však hádže do koša.

    „Čo si myslíte, že sa vám niekto pod to podpíše?“ kontroval Matovič. „Bolo to tridsať papierov, konkrétnych faktúr, objednávok a podobne, bolo popísané, akým spôsobom tie peniaze tunelujú a vyvážajú na Belize,“ spustil šéf OĽaNO, no nedopovedal, lebo Vagovič sa ho spýtal, čo by robil on, keby prišlo také podanie naňho.

    „Problém je to, že Matovič si dovolil verejne pochybovať, či náhodou Fico naozaj tie prachy na Belize má alebo nemá, a zároveň som pri každej jednej vete hovoril, že to je z anonymného zdroja, možno to pravda je alebo nie,“ išiel si svoje poslanec.

    „Mňa NAKA vyšetruje kvôli ohováraniu Pána Boha Roberta Fica, ale Ficovi po krku nikto nešiel. Upratali do šuflíčka, tak štandardne, skutok sa nestal,“ konštatoval.

    - Reklama -