Veľmi zaujímavé veci o Hillary Clintonovej. Táto dáma by vážne nemala byť prezidentkou

    0
    Hillary Clintonová (Autor: SITA)

    Ulčovi sa podarilo nájsť text konzervatívneho blogera a fejtonistu Johna Hawkinsa, v ktorom Hawkins opísal päť dôvodov, prečo by sa bývalá prvá dáma rozhodne nemala dostať do Oválnej pracovne Bieleho domu. A Ulč s ním absolútne súhlasil.

    „Autor začína odsekom plným prekvapenia, ako je vôbec možné, že v národe s odhadovaným počtom 320 miliónov obyvateľov by sa oficiálnym kandidátom na najvyšší úrad v krajine mala stať práve ona,“ napísal Ulč s tým, že Clintonová bola zvolená do senátu za štát New York, s ktorým ju však vôbec nič nespája, a že sa zaštiťuje bojom za ženské práva kdekoľvek vo svete.

    „Pokladá sa za primárnu bojovníčku za všetky ženy celého sveta, takže sú štatisticky neporaziteľnou početnou väčšinou všetkého ľudstva trpiacou sexizmom, pod útlakom žľazami posadnutých mužských agresorov,“ poznamenal Ulč s tým, že tomu však nezodpovedá prístup Clintonovej, ktorej nadácia platí ženám menej ako mužom.

    Celý text si môžete prečítať TU

    Hawkins Clintonovú vo svojom texte viní zo smrti štyroch Američanov v Líbyi v čase, keď bola ministerkou zahraničných vecí, o čom potom Clintonová ešte klamala priamo rodinám obetí, avšak tým, že klamala, sa kdekomu pochválila. „Ťažko zabudnuteľný je jej značne popudený výbuch nevôle pred vyšetrujúcim výborom Kongresu v zmysle, že čo by teraz ex post facto malo záležať na tom, čo sa v Bengházi naozaj stalo.“

    Ulč ju spoločne s Hawkinsom považuje za totálne skorumpovanú klamárku, ktorá keď opúšťala Biely dom, tvárila sa ako chudobná kostolná myš, pričom si potom len za obyčajné prednášanie z papiera zarobila 21 667 000 dolárov. „Záujemca nech znásobí 24-krát a bude to mať v korunách,“ podotkol Ulč a dodal, že Bill Clinton si za tieto prednášky účtoval ešte viac ako ona.

    „V čase Clintonovho prezidentovania dochádzalo k predaju zbraní v hodnote 165 miliárd dolárov dvadsiatim vládam ochotným prispieť na konto nadácie Clinton Foundation,“ pripomenul Ulč a dodal, že z toho ťažili hlavne „značne nedemokratické režimy“. Na záver už len dodal, že kým bude Obama pri moci, Clintonovú zrejme nikto vyšetrovať nebude, aj keď by bolo podľa neho zrejme lepšie, keby „zvyšok svojho života zaslúžene strávila v ponurej väzenskej kobke“.

    - Reklama -