Vaši muži vymierajú a ženy potrebujú nás, aby sme ich oplodnili, vyhlásil moslimský podnikateľ. A prišla tvrdá výzva na jeho deportáciu

    0
    Austrálsky utečenecký tábor na ostrove Nauru (Autor: TASR)
    Vlnu hnevu nielen zo strany verejnosti si vyslúžil Elmouelhyho komentár z Facebooku. V ňom tento moslimský podnikateľ varuje, že belosi v Austrálii do štyridsiatich rokov vymrú. Odvoláva sa pritom na prieskum Hebrejskej univerzity v Jeruzaleme. Ten ukazuj, že počet spermií u mužov v Austrálii, Severnej Amerike, Európe a na Novom Zélande sa za uplynulých 40 rokov znížil o viac ako polovicu. 
     
    „Vaši muži sú vymierajúce plemeno, austrálske ženy nás (moslimov) potrebujú, aby sme ich oplodnili a obklopili ich moslimskými deťmi, zatiaľ čo tí, čo pijú pivo, fajčia cigarety a pichajú si drogy, môžu len snívať o tom, čo dokážu moslimskí muži. Ak krajinu necháte bigotným ľuďom, biela rasa vymrie do 40 rokov,“ píše Mohamed Elmouelhy. 
     
    Ešte jedným vyjadrením zo svojho komentára tento moslimský podnikateľ s halal potravinami pobúril nielen austrálsku verejnosť. „Moslimovia majú povinnosť robiť vaše ženy šťastnými,“ napísal. 
     
    Ani pocit, že sa moslimovia musia „postarať“ o ženy austrálskych belochov, nie je koncom rasistického útoku Mohameda Elmouelhyho. „Keďže vymierate, tak si radšej nájdite miesto na miestnom cintoríne. Ak si ho nemôžete dovoliť, spáchajte samovraždu. Je to lacnejšia alternatíva pre bigotných,“ odkazuje belochom. 
     
    Slová Mohameda Elmouelhyho nerozhnevali iba používateľov Facebooku, kde sa komentár zverejnený aj na britskom Daily Mail objavil. Proti takémuto vyjadrovaniu sa postavil aj senátor Cory Bernardi, ktorý vyzval na deportáciu Mohameda Elmouelhyho z Austrálie. „Skutočne nechcem jeho ani jeho halal priekupníctvo, ani extrémistické jedovaté reči v našej krajine,“ reagoval na vystatovanie sa moslimského obchodníka austrálsky senátor. 
     
    - Reklama -