VIDEO Žijeme v čase, keď sa v slovenskom parlamente zdraví rovnako ako za čias fašistického Slovenska, tvrdí bývalý splnomocnenec pre Rómov a spomína aj Fica

    0
    Bývalý splnomocnenec vlády SR pre rómske komunity Peter Pollák (Autor: SITA)

    Bývalý splnomocnenec pre rómske komunity Peter Pollák pripomína smutné výročie obetí rómskeho holokaustu, ktoré si v stredu pripomenie v Hanušovciach nad Topľou. „Žijeme v čase, keď sa v slovenskom parlamentne zdraví rovnako, ako sa zdravilo za čias fašistického Slovenska, Na stráž,“ pripomína Pollák a naráža na účasť Ľudovej strany Naše Slovensko v Národnej rade Slovenskej republiky.

    Okrem strany Mariana Kotlebu, ktorá sa neraz označuje za fašistickú, bývalý splnomocnenec pre rómske komunity vo videu spomína aj premiéra Roberta Fica. „Žijeme v čase, keď si premiér Slovenskej republiky kedykoľvek kopne do Rómov, a zároveň od tých istých Rómov pýta hlasy v každých voľbách,“ poznamenáva.

    Podľa jeho názoru aj dnes v našej krajine žijú ľudia, ktorí veria, že existuje nejaká vyvolená rasa, čo však nie je pravda. „Neexistuje žiadna vyvolená rasa. Neexistuje žiadny dokonalý človek. Existujú iba dobrí a zlí ľudia,“ konštatuje a dodáva, že zlých ľudí nájdeme všade aj v našom parlamente a vláde.

    Zdoj: Facebook/Peter Pollák

    - Reklama -