VIDEO Vševed Beblavý má odpoveď na otázku, prečo sú ľudia na Slovensku nespokojní

    0
    Miroslav Beblavý, poslanec NR SR (Autor: SITA)

    Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Miroslav Beblavý toho od marcových volieb stihol pomerne dosť, čím sa mohol zapísať do povedomia slovenských voličov. Najskôr sa nemohol pozerať na spoluprácu svojej strany Sieť so stranou Roberta Fica, tak z Porocházkovho poslaneckého klubu vystúpil. Potom zostavil zoznam 93 mien, voči ktorým by mali vtedajší novozvolení ministri rezortov vyvodiť osobnú zodpovednosť. Na to pridal Bielu listinu, do ktorej interaktívne zapojil ľudí, aby nominovali tých, ktorí si zaslúžia uznanie za svoju čestnú prácu.

    Najnovšie sa vo svojom videu, ktoré pridal na Facebook, zamýšľa nad ľuďmi žijúcimi na Slovensku a ich spokojnosťou, prípadne nespokojnosťou so životom v tejto krajine. Beblavý začína svoje video vyjadrením, že si nemyslí, že ľudia na Slovensku sú nespokojní, lebo sa situácia v krajine vo všetkých oblastiach zhoršuje. Podľa jeho názoru ľudia „najmä od vstupu do Európskej únie čakajú, že zo Slovenska sa postupne stane normálna európska krajina“ a dodáva: „Keď vidia, že sa to nedeje, tak sú, prirodzene, nespokojní.“

    Zdroj: Facebook/Miroslav Beblavý pracuje pre vás a stráži vaše peniaze

    Vidieť to podľa poslanca Beblavého môžeme napríklad na nezamestnanosti, ktorá tento rok alebo budúci klesne pod 10 percent. „Vládnúci politici, ale aj mnohí novinári a opozičníci to považujú za veľký úspech, za niečo, z čoho by sme sa mali tešiť,“ približuje a dodáva, že on to tak však nevidí. To, že máme jednu z najvyšších nezamestnaností v strednej Európe a to, že ešte stále dosahuje dvojciferné čísla podľa väčšiny ukazovateľov, nepovažuje Beblavý za dôvod na uspokojenie sa.


    - Reklama -