VIDEO Už prekračujú medze… Kramár hovorí o revolúcii

    0
    Maroš Kramár (Autor: Reprofoto/Facebook: Adam Červeň)

    O zajtrajšom Veľkom protikorupčnom pochode, na ktorý sa chystá zatiaľ približne 10-tisíc ľudí, niektorí dokonca hovoria ako o druhej Nežnej revolúcii. Spojitosť vidí aj herec Maroš Kramár. „Aj našu revolúciu vyprovokovali študenti. Nemyslím si, že zmeníme svet, taký naivný nie som, ale čím viac ľudí na námestí bude, tým viac možno tí hore pochopia, že už prekračujú medze slušnosti,” povedal vo videu.

    Podľa jeho názoru sa ťažko vychováva tak, aby korupcia nebola. „Ťažko sa vychováva tak, že nesmiete kradnúť, keď kradnú tí najväčší a nič sa im nestane. V tomto je korupcia hrozná, rozrastá sa a treba ju oklieštiť,” priznáva.

    Ďalším problémom je, že sa vždy iba ukáže na niekoho, kto kradne, no problém sa nerieši, iba sa ide ďalej. „Každý hovorí, že im to spočíta, ale nikto nič nespočíta,“ tvrdí a jedným dychom dodáva, že všetci majú medzi sebou navzájom väzby. V závere videa sa herec vyjadril: „Teším sa na Hviezdoslavovo námestie, kde verím, že v mierumilovnej pohode dáme odkaz, že máme radi Slovensko.”

    Zdroj: Facebook / Adam Červeň

    Prednedávnom Kramár kritizoval politikov priamo na pôde parlamentu. Urobil tak pri príležitosti premietania prvého slovenského politického trileru Únos. Slová si nevyberal ani pri predsedovi parlamentu Dankovi. Viac sme o tom písali TU.

    - Reklama -