VIDEO Slzy amerických liberálov neprestávajú. Teraz prehovorila Madonna

    0
    Speváčka Madonna (Autor: TASR)

    Hoci sa manifestácia vo Washingtone konala len deň po prezidentskej inaugurácii, nebola označovaná za protest proti novej hlave štátu, ale za pripomienku určenú okrem iného aj novej americkej vláde a zákonodarcom, aby sa zasadili o všeobecnú rovnosť žien. Rečníci, medzi ktorými boli zákonodarcovia, umelci či verejne známe osobnosti, sa však z veľkej časti proti Trumpovi jasne postavili a nového prezidenta kritizovali.

    Popri americkej herečke Americe Ferrerovej či režisérovi Michaelovi Moorovi sa na pódiu objavila aj speváčka Madonna. „Ste pripravení zatriasť svetom?začala svoj výstup, v ktorom padali bojovné frázy, ako „vitajte v revolúcii lásky, „tu sa začína revolúcia, „prejdime spoločne temnotou či „dobro nevyhralo v týchto voľbách, ale nakoniec zvíťazí. Madonna následne pripojila aj pieseň, v ktorej pokrikovala na dav zložený prevažne zo žien: „Donald Trump, vyf*jči si, ja nie som tvoja s*ka!“ Speváčka o sebe dala vedieť už v priebehu prezidentskej kampane, že je veľkou podporovateľkou Hillary Clintonovej, keď každému voličovi, ktorý by vo voľbách odovzdal hlas Clintonovej, sľúbila orálny sex.

    Zdroj: YouTube/Donald Trump, vyf*jči si, ja nie som tvoja s*ka! Women March 2017

    „Ten, kto odovzdá hlas Hillary Clintonovej, tomu ho vyf*jčím,“ mala slávna popová speváčka doslova odkázať davu v Madison Square Garden v New Yorku v októbri minulého roka. „Som v tom naozaj dobrá, dávam si záležať,“ ohúrila obecenstvo. Je vidieť, že 58-ročná dáma sa stále nebojí provokovať.


    Celý text nájdete TU.

    - Reklama -