VIDEO Šíri sa drsný prejav Orbána: Európa nie je slobodná. Imigrácia je riadená okupácia a v Bruseli už proti nám plánujú…

    0
    Viktor Orbán, maďarský premiér (Autor: SITA)

    Najprv skritizoval Európu za to, že už nie je slobodná. „Pretože sloboda začína s možnosťou hovoriť pravdu. V dnešnej Európe je hovoriť pravdu zakázané. (…) Je zakázané hovoriť, že tí, čo sem prichádzajú, nie sú utečenci, a varovať pred ohrozujúcimi rizikami súčasnej migračnej vlny. Je zakázané hovoriť, že ďalšie desiatky miliónov imigrantov sú pripravené vyraziť smerom k nám. Je zakázané informovať o tom, že masová imigrácia prináša nárast kriminality a terorizmu do našich krajín. Je zakázané poukázať, že tie masy, ktoré sem prichádzajú z inej civilizácie, ohrozujú náš spôsob života, našu kultúru, naše zvyky a naše kresťanské tradície. Je zakázané poukazovať na fakt, že tí, čo sem dorazili skôr, vybudovali svoj vlastný, od nás separovaný, samostatný svet pre seba, podľa svojich hodnôt a ideálov, ktoré roztrhávajú tisícročnú štruktúru Európy,“ uviedol.

    Migračná vlna je riadená operácia

    Podľa Orbána je súčasná migračná vlna vopred plánovaná a riadená operácia. „Je zakázané hovoriť, že v Bruseli pracujú na schémach, ako cudzincov čo najrýchlejšie rozmiestniť medzi nami proti našej vôli. Je zakázané poukázať, že dôvod pre usídlenie týchto ľudí tu je zmeniť náboženské a kultúrne zázemie Európy a prestavať jej etnické základy. A tým odstrániť poslednú bariéru multikulturalizmu: suverénne národné štáty. Je zakázané hovoriť, že Brusel sa snaží nenápadne užierať viac a viac plátkov našej národnej suverenity a že mnohí tam teraz pripravujú plán na kompletne federalizované Spojené štáty európske, pre čo im nikto nedal autorizáciu,“ vyhlásil maďarský premiér.

    Ľudia Európy asi už pochopili, že v stávke je ich budúcnosť

    Podľa Orbána dnešní nepriatelia slobody používajú sofistikovanejšie nástroje, aby nás prinútili sa im podriadiť. „Dnes nás neväznia, nevozia nás do koncentračných táborov, neposielajú tanky do krajín, ktoré sú verné slobode. Dnes do nás pomocou medzinárodných médií pália salvy hrozieb, skresľujú, manipulujú, ovplyvňujú, čo im bohato stačí. Respektíve stačilo im to doteraz. Ľudia Európy sa pomaly prebúdzajú, organizujú sa a čoskoro začnú požadovať svoju krajinu späť. (…) Ľudia Európy už možno konečne pochopili, že v stávke je ich budúcnosť. Teraz už nejde len o finančnú prosperitu, pohodlné životy, kariéru v práci, ale sama ich každodenná bezpečnosť a pokojný priebeh života, ako sú zvyknutí, sú zreteľne ohrozené. A konečne ľud Európy driemajúci v ilúzii nezničiteľnej hojnosti a prosperity porozumel, že princípy, na ktorých stojí život v Európe, sú v ohrození,“ povedal ďalej Orbán.
    Pravá tvár masovej imigrácie je okupácia územia.

    Prejav Viktora Orbána

    Zdroj: YouTube/Jiří Barták

    Masová imigrácia je podľa neho ako pomalý prúd vody, úporne erodujúci naše brehy. „Snažia sa schovať za masku humanity a súcitu, ale jej pravá tvár je okupácia územia. A to územie, čo oni získajú, je tak zároveň územím, ktoré my stratíme,“ upozornil.

    Poukázal na to, že európski vodcovia spočiatku hovorili o pár stovkách, potom o tisícoch presídlených ľudí. „Ale ani jeden zodpovedný európsky vodca si netrúfne odprisahať, že týchto pár tisíc sa raz nezvýši na desiatky či stotisíc,“ varoval.

    Nedovolíme Bruselu nadradiť sa nad naše zákony

    Ak chceme zastaviť túto masovú imigráciu, musíme podľa Orbána najprv obmedziť Brusel. „Hlavné nebezpečenstvo európskej budúcnosti nehrozí od tých, ktorí sem chcú prísť, ale od fanatických bruselských posluhovačov multikulturalizmu. Nedovolíme Bruselu nadradiť sa nad naše zákony. Nedovolíme, aby nám vnucovali pokazené ovocie spadnuté zo stromu ich kozmopolitného svetonázoru. Nebudeme importovať do Maďarska kriminalitu, terorizmus, homofóbiu a synagógy vypaľujúce antisemitizmus. Tu nebudú žiadne prisťahovalecká getá, v ktorých neplatia naše zákony, tu nenastane deštrukcia poriadku, žiadne výtržnosti imigrantov a nebudú tu žiadne gangy loviace naše ženy a dcéry. Nedovolíme iným, aby určovali, koho máme vpustiť do našej krajiny, vedľa koho máme žiť a s kým máme chcieť zdieľať našu krajinu,“ prisľúbil.

    Orbán zároveň predpovedal, ako by všetko mohlo skončiť: „Najskôr im dovolíme nariadiť nám, koho musíme prijať, potom nás donútia ustupovať až slúžiť cudzincom v našej vlastnej krajine. Nakoniec zistíme, že nám nezostáva než sa zbaliť a odísť z našej krajiny. Preto budeme naďalej odmietať vnucované plány prerozdeľovania a nebudeme tolerovať ani vydierania a vyhrážky,“ vyhlásil, načo zožal veľký potlesk.

    Orbánov príhovor z 15. marca ukazuje, aký odlišný je pohľad niektorých európskych politikov od vízie, ktorú presadzuje nemecká kancelárka Angela Merkelová v imigračnej kríze. 

    Autor: vam, ste

    - Reklama -