VIDEO Matovič prišiel pred dejisko konferencie Smeru. Zobral si karavan

    0
    Igor Matovič. (Autor: pk)

    „Ráno sme zaparkovali karavan pred budovu Technopolu, kde sa dnes koná veľkolepý programový snem strany SMER-SD,“ píše sa v statuse hnutia OĽaNO. Igor Matovič vo videu radí Robertovi Ficovi, ktoré „body programu“ by mali na konferencii prediskutovať.

    „Prvý bod programu, nech stiahne skorumpovaného Kaliňáka, ktorý zobral 600-tisíc eur úplatok od Ladislava Bašternáka, daňového podvodníka, ktorého vyšetroval daňový úrad. Druhý bod programu, nech sa Fico vysťahuje z bytu tohto daňového podvodníka a prestane brať každý mesiac päťtisíc eur úplatkov,“ hovorí vo videu v skorých ranných hodinách Matovič.

    Na záver hlavám koaličných strán adresoval poriadne ostrý odkaz: „Páni Danko, Bugár a Fico. Včera ste mi poslali odkaz, že keď vás prestanem hrýzť, tak vy mi nezoberiete mandát. Chcem vám odkázať, že mi to za to nestojí. Moja sloboda je oveľa cennejšia ako mandát, takže si urobte, čo uznáte za vhodné.“

    PL.sk sa Igora Matoviča tesne pred začiatkom konferencie opýtali, či karavan stále parkuje na svojom mieste. “Ak nás neodtiahli, tak áno (smiech),” hovorí líder OĽaNO. Uviedol tiež, že pri parkovaní dbali na každý detail. “Dali sme si záležať na tom, aby bol zaparkovaný tak, aby nič neporušoval. Je tam presne 152 centimetrov do konca chodníka a má byť jeden a pol metra. Nemajú legálny dôvod odtiahnúť to auto preč,” vysvetľuje Matovič.

    - Reklama -