VIDEO Kollár podporil protest proti korupcii a odkázal organizátorom: Dávajte si veľký pozor

    0
    Boris Kollár (Autor: Reprofoto/Facebook: Boris Kollár)

    V apríli sa chystajú mladí ľudia do ulíc hlavného mesta. Nie su totiž spokojní s kauzou Bašternák, Mečiarovými amnestiami alebo kauzou Gorila. Podporu protestu s názvom Veľký protikorupčný pochod vyjadril aj predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár. „Ja by som chcel odkázať týmto mladým ľuďom, študentom, ktorí ho organizujú, že im držím palce, že si želám spolu s nimi, aby tá účasť bola hojná, aby bola veľká,“ vyjadril sa Kollár s tým, aby účasť dala jasný odkaz establišmentu, papalášom a štandardným politikom.

    Predseda hnutia Sme rodina zároveň vyjadril presvedčenie, že organizátori protestu nie sú nikým manipulovaní, a teda nestojí za nimi nikto tretí, kto by ťahal za nitky, lebo len tak si môžu udržať slobodu. „V prípade, že sa nechajú vmanipulovať do niečoho, už budú len lokaji. Pozrite sa, koľko politikov sa nechalo chytiť na udičku finančných skupín, oligarchov a už ostali iba lokaji,“ pokračuje poslanec národnej rady.

    Ako ďalej Kollár priblížil, on osobne sa protestu nezúčastní preto, aby ho nik nemohol označiť, že chce z neho „vytrieskať politické body“. V závere videa mladých organizátorov protestu tiež upozornil, aby si dávali pozor, s kým komunikujú, pretože podľa jeho názoru sa môžu rozprúdiť spravodajské hry, do ktorých sa môže zapojiť aj strana, proti ktorej budú pochodovať s úmyslom rozložiť ich. „Dávajte si veľký pozor, robte si to vo vlastnej réžii, robte si to tak, ako ste s tým začali,“ poradil študentom Kollár s tým, že im želá pevné nervy.

    Zdroj: Facebook / Boris Kollár

    Protest sa uskutoční 18. apríla na trase z Hviezdoslavovho námestia na Námestie SNP. Študenti sa pritom inšpirovali udalosťami zo 17. novembra 1989, ktoré viedli k pádu komunistického režimu. „Sme študenti a občania. Nepodporuje nás žiadna politická strana ani politik. Práve tento moment by mohol ľudí ešte viac spojiť,” uviedla mladá študentka z Dubnice nad Váhom Karolína Farská. Viac o proteste sme písali TU.

    - Reklama -