VIDEO Ježiška sa mi nikdy nepodarilo vymáknuť, smeje sa Sulík

    0
    Richard Sulík (Autor: TASR)

    Šéf SaS zavesil na facebookovú stránku strany krátke vianočné video, v rámci ktorého poprial Slovákom šťastné a pokojné Vianoce. Prezradil však aj to, ako vyzerali tieto sviatky u nich doma, keď bol ešte malý.

    Vianoce u Sulíkovcov znamenali pre dnešného lídra SaS aj povinnosti. Musel som sa naobedovať, upratať si izbu, umyť sa, všetko možné,“ spomína na detské roky.

    Najväčším bojom však pre neho bolo vydržať až do večera. Bol to najdlhší deň v roku, nevedel som sa dočkať darčekov,“ opisuje s úsmevom. Okrem spomínaných darčekov sa však tešil ešte aj na niečo iné. Ako asi mnohé deti, aj on chcel prichytiť Ježiška.

    Vždy som dúfal, že ho vymáknem, ako kladie darčeky pod stromček,“ smeje sa Sulík. Striehol som na neho, ale nikdy sa mi nepodarilo ho vymáknuť. Vždy, keď som prišiel trebárs z wc, tak už tam boli darčeky a rodičia mi vraveli: No práve tu bol. Práve teraz!“ opisuje.

    Predseda liberálov zároveň vyzdvihol krásnu myšlienku Vianoc a vzájomného obdarúvania sa. Toto je skvelý odkaz Vianoc aj pre mňa, ktorý som ateista, že: Správajte sa tak, aby vás ľudia mali radi. A ja vám teda prajem k tohtoročným Vianociam, aby vás čím viac ľudí malo rado,“ zaželal na záver. 

    - Reklama -