VIDEO Je deň vtákov a ja som pekný vták, spustil Kollár

    0
    Boris Kollár (Autor: Reprofoto/Facebook: Boris Kollár )

    Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár zverejnil video, v ktorom sa vracia do svojho rodného domu a detských čias. Ako približuje, sedával s deťmi z okolia na schodoch pred domom a keďže v okolí bolo dosť čerešní, jedli ich a kôstky vypľúvali všade dookola.

    „Keď sme sedeli na tomto múriku, tak som to vypľúval presne sem a tuná mojej susede, pani Žitňanskej, ktorá tu bývala, rovno pred týmto oknom z tej jednej kôstky začal rásť stromček,“ približuje Kollár udalosti desiatky rokov staré. Vo videu opozičný politik prezradil aj svoju detskú lásku, ktorou bola jeho suseda Andrea Závodná a doplnil osud stromčeka.

    Keďže ho jeho suseda chcela vyrúbať, približne 12-ročný Kollár ho vykopal a premiestnil o pár metrov ďalej. „Zasadil som ho presne tu pred 40 rokmi,“ zaspomínal si. Pri príležitosti Dňa vtákov sa Kollár domnieva, že by bolo lepšie, ako robiť blbosti, vybrať sa napríklad do prírody a objať stromy na dočerpanie energie. „Tak ja som prišiel objať ten môj. Je to táto čerešňa, táto nádherná čerešňa, ktorú som zasadil pred 40 rokmi a dnes je to krásny strom. A ja som ju prišiel dnes objať. Je deň vtákov a ja som pekný vták, takže vám prajem pekný víkend a neblbnite,“ odkázal Kollár z videa.

    Zdroj: Facebook / Boris Kollár


     

    - Reklama -