VIDEO Imigranti v Nemecku zmlátili chlapca. Polícia zatkla otca, ktorý ho bránil. Zúfalá matka zverejnila svoj príbeh

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Dvaja moslimovia, ktorí boli zhodou okolností bratia, podľa vyjadrení matky bitku s chlapcom začali. Starší z bratov začal mladého chlapca škrtiť, zatiaľčo mladší 14-ročný žiadateľ o azyl chlapca tĺkol do tváre. Keďže sa však malý Nemec bránil, do bitky sa zapojili ďalší traja imigranti. Ako žena pokračuje vo svojom príbehu, ukazuje fotky jej zmláteného syna. „Jeho tvár je úplne opuchnutá, celá modrá, všetko má opuchnuté,“ vysvetľuje.

    Tyronovmu kamarátovi sa však podarilo dvoch moslimov odstrčiť a následne zavolať matke napadnutého školáka a povedať jej, že ho napadli imigranti. Otec napadnutého okamžite volal na políciu, ktorej vysvetlil situáciu. Všetkých však šokovalo, čo po zavolaní polície nasledovalo.

    Policajt povedal môjmu manželovi. „Zoberte si syna, príďte na policajnú stanicu, vypíšte správu,“ odkázala polícia otcovi, ktorý na vlastnú päsť vyrazil proti imigrantom. Pre istotu si však vzal poplašnú pištoľ. Žena ozrejmuje, že bez zbrane už obyvatelia štvrte ani nevychádzajú na ulicu. Inak to nie je ani v prípade Tyronovych rodičov, ktorí ozbrojení vyrazili na miesto, kde sa incident odohral.

    Matka hovorí o imigrantoch a praktikách nemeckej polície

    Rodičia konfrontovali útočníkov, ktorí vraj hovorili lámanou nemčinou, v ubytovni pre azylantov. Matka priznáva, že otec imigrantom ukázal svoju zbraň, ale vraj iba ako odstrašujúci prostriedok. „Nenamieril ju na nikoho,“ hovorí matka. Zbraň však na nových obyvateľov Nemecka nemala očakávaný účinok. „Strieľaj, strieľaj,“ povedal malý imigrant „hrdinsky“. Rodičia sa nakoniec rozhodli útok ďalej s imigrantmi neriešiť a vybrali sa so synom do nemocnice. Udalosť však mala nečakanú dohru nasledujúci deň.

    Toto nečakali

    Polícia deň po útoku predsa len prišla k domu rodiny Tyrona. Agenti v hojnom počte však boli po zuby ozbrojení a vybavení baranidlom. Napriek tomu, že otec im pokojne otvoril dvere, podľa vyjadrení matky policajti otca pritlačili k zemi, zviazali a zhabali mu zbraň. Matka moslimských chlapcov totiž polícii povedala, že Tyronov otec mieril zbraňou na jej syna a ohrozoval celé okolie. Zúfalá žena hovorí, že nevie, čo má ďalej robiť. Jej syn sa vraj bojí chodiť von a kričí zo spánku. Keďže polícia rodine nepomohla, žena sa odhodlala zverejniť svoj príbeh na sociálnych sieťach.

    Merkelová, zabili ste Nemecko

    Nejde pritom o prvý prípad, keď sa zúfalá nemecká žena odhodlala zverejniť video so svojimi skúsenosťami s uvítacou politikou. V januári ParlamentnéListy.sk informovali o virálnom videu 16-ročnej študentky Bibi Wilhaimovej, v ktorom mladá Nemka obvinila nemeckú kancelárku Angelu Merkelovú zo zničenia Nemecka. Tínedžerka vo videu tvrdí, že čelí slovným útokom a obťažovaniu zo strany imigrantov, a zúfalo prosí o pomoc. Nemeckí muži by preto podľa nej mali konečne začať svoje ženy a deti brániť.

    „Nemôžem pochopiť, prečo to robia. Hlavne ale nemôžem pochopiť, že prečo nič nerobí Nemecko! Prečo sa na to Nemecko pozerá a nič nerobí? Vysvetlite mi, prosím vás, prečo. Muži Nemecka, títo ľudia zabíjajú vaše deti, vaše ženy. Potrebujeme vašu ochranu,“ vyzývala Nemka na Facebooku a pokračuje, „politici žijú vo svojich vilách, pijú svoje koktaily a nič nerobia. Nič nerobia! Neviem, v akom svete žijú, ale prosím vás, ľudia, pomôžte nám! Prosím, spravte niečo!“ povedala vo videu Wilhaimová.

     

    - Reklama -