VIDEO „Diabolský“ Obama: Pochutil si na Afganistane či Líbyi a výrazne sa mu zmenila farba pokožky. To všetko priamo v moskovských uliciach

    0
    Video kritizujúce politiku amerického prezidenta Obamu. (Autor: Repro foto: Youtube/Sputnik)

    V noci zo štvrtka na piatok si mohli Moskovčania užiť nezvyklé „divadielko“ v podobe šotu, ktorý sa ostro pustil do prezidenta USA. V animovanom videu vidíme Baracka Obamu, ako si odhrýza z národných vlajok krajín ako Afganistan, Irak, Sýria, Ukrajina či Líbya. Pri každom „súste“ sa na boku šotu ukáže krátky popis, napríklad: Irak, 160-tisíc zabitých. Čím viac štátov prezident „skonzumuje“, tým mu pokožka naberá červenší odtieň a rastú mu „čertovské“ rohy.

    Video kritizujúce vládu amerického prezidenta Baracka Obamu. Zdroj: Youtube/Sputnik

    V závere videa dosiahne počet mŕtvych číslo 561 832 a objaví sa červený nápis Killer No 1 (Zabijak číslo 1). Okrem toho na konci šotu môžeme vidieť túto vetu: „Obama, vitaj na Haagskom tribunáli v roku 2016“ (Obama welcome to the Haague tribunal in 2016).

    Kontroverzný šot najskôr premietali na vonkajšiu stenu reštaurácie McDonald's a potom na múr obytného domu oproti veľvyslanectvu Veľkej Británie. Koncom januára došlo v hlavnom meste Ruska k ďalšiemu incidentu súvisiacemu s americkým prezidentom. Oproti budove amerického veľvyslanectva zavesila organizácia Glavplakat desaťmetrový „banner“ zrejme s rovnakým nápisom ako v spomínanom videu, Obama killer No 1. O situácii informoval portál Sputnik news.

    - Reklama -