VIDEO Danko priznal, že jeho nová vila je nadluxus. A pre toto ju potrebujem, vysvetľuje

    0
    Andrej Danko (Autor: TASR)

    Webový portál Pluska.sk priniesol video, na ktorom šéf národniarov Andrej Danko ponúka vysvetlenie, odkiaľ financoval svoju novú vilu. Svoje vyjadrenie k financovaniu Danko začína opakovaním už známeho, že 15 rokov vykonával advokáciu a práve z týchto peňazí si vilu kúpil. Rovnako pripomína, že nie je ani tajomstvom, že niekoľko rokov sám financoval stranu SNS, čo podľa jeho počtov predstavuje aj niekoľkostotisíc eur.

    Na redaktorkinu otázku, či vilu financuje aj z nejakého úveru, predseda SNS odpovedá, „áno, je to zabezpečené kontokorektným úverom“. Vo svojom vyjadrení ďalej pokračuje dôvodom kúpy vily, „druhá vec, čo je pravda, že som si zvolil tento nadluxus spôsobom aj toho, že opakovane pri zahraničných návštevách som nedisponoval súkromnými priestormi, kde dokážem prijať zahraničné návštevy“.

    Podľa Dankových slov je ťažko odhadovať, koľko finančných prostriedkov ešte vila zhltne, ale predpokladá, že to bude od 50 do 100-tisíc eur. Vo vile budú mať miesto aj jeho dvaja synovia. O súkromnom živote sa ešte predseda parlamentu vyjadrovať nechcel.

    Zdroj: YouTube/Plus JEDEN DEŇ – Danko o luxusnej vile za pol milióna eur

    - Reklama -