VIDEO Cundry, cundry, cundry, pokrikoval moslimský kňaz po ženách v pekných šatách. Dočkal sa odvety

    0
    Londýnsky Big Ben (Autor: SITA)

    Na súde sa ako dôkazový materiál premietalo video zo zatknutia 31-ročného nezamestnaného imáma, ktorý pri zatýkaní okrem iného hystericky vykrikoval, že „britská kráľovná je terorista“. Radikálny islamista, ktorý podľa poriadnej muskulatúry očividne trávi všetok svoj čas v posilňovniach, sa rozhodol zavádzať islamské poriadky priamo v uliciach Birminghamu. Vyhliadol si moslimské dievča oblečené v tesných džínsoch a začal ho častovať nepeknými výrokmi.

    Mladú ženu jeho výpady očividne vystrašili a bránila sa tým, že ho nahlási polícii. „Si cundra a pre tie tesné džínsy zhoríš v pekle. Pokojne si choď na políciu, aj tak nič nezmôžu. Pôjdem do tvojho domu a vyhodím ho do povetria,“ citovala Hendersona jeho obeť Noor Alneaimiová a na súde tvrdila, že obvinený muž označoval za cundry aj ďalšie ženy na ulici. „Hovoril mi, nech sa pozriem na svoje tesné džínsy a že vraj som zradila islam.“

    „Celá som sa vtedy triasla. Skupina mužov, ktorí stáli naokolo, sa ma navyše pýtala, koľko si účtujem za noc. Začala som plakať, pretože moja česť bola pošpinená,“ zverila sa mladá žena pred súdom. Henderson však svoj čin aj napriek hroziacemu trestu neoľutoval a naopak obviňoval svoju obeť. „Pokúsila sa ma zvádzať, pretože som svalnatý a pohľadný,“ tvrdil Henderson, ktorý prišiel na súd aj so svojou kyprou manželkou a malým dieťaťom.

    Krissoni Henderson však nie je ani zďaleka jediný imám, ktorý robí britským úradom vrásky na čele. Minulý mesiac na seba upútal pozornosť imám Ali Hammuda z Walesu, ktorý vo svojom kázaní tvrdil, že sa blíži vojna, a tak bude čoskoro dovolené brať si ženy do otroctva a znásilňovať ich. Hammuda okrem iného kázal v mešite Al-Manar v Cardiffe, kde sa často modlia dobrovoľníci pred nástupom do Islamského štátu.

    Avšak prím medzi „neposlušnými“ imámmi hrá vo Veľkej Británii Anjem Choudary, ktorý dlhé roky otvorene vyjadroval podporu radikálnemu islamu a následne sa vždy schovával za „slobodu slova“. Spravodlivosť bola v jeho prípade dlho hluchá a slepá, ale nakoniec aj tu prišiel na psa mráz a pred niekoľkými týždňami bol odsúdený na päť a pol roka odňatia slobody za šírenie nenávisti. Konkrétne bol obvinený z toho, že inšpiroval vraha britského vojaka L. Rigbyho, ktorý obeti pred tromi rokmi odťal hlavu priamo v uliciach Londýna.

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -